Γιουβέντους - Λάτσιο: Πιο κοντά στην κούπα της Serie A!

Γιουβέντους – Λάτσιο: Πιο κοντά στην κούπα της Serie A!

Έναρξη: 22.45, 20/07/2020
Γήπεδο: Allianz Stadium

Νίκη… τίτλου η Γιουβέντους
Μπορεί να μην πείθει με την εικόνα της, ωστόσο είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του τίτλου. Η Γιουβέντους μπορεί να μετρά τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκες, ωστόσο Ίντερ και Αταλάντα δεν μπόρεσαν να την πλησιάσουν, έτσι ενδεχόμενη νίκη επί της Λάτσιο θα την εκτοξεύσει. Κακή αμυντικά, αφού μετά την τεσσάρα από τη Μίλαν, δέχθηκε και τρία γκολ από τη Σασουόλο. Ωστόσο, κατάφερε να σώσει την ισοπαλία (3-3). Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη έχοντας σε αυτά συνολικό παθητικό 9 γκολ, αριθμοί που μόνο συνηθισμένοι δεν είναι για τη Μεγάλη Κυρία. Πολλά τα σενάρια αποχώρησης του Μαουρίτσιο Σάρι με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να εμφανίζεται ως επικρατέστερος διάδοχος. «Η Λάτσιο έχει κάνει εξαιρετική σεζόν. Είναι εξαιρετική ομάδα, αν και δεν βρίσκεται σε ιδανικό μομέντουμ» τόνισε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Μπερναρντέσκι, εκτός ο μπακ Ντε Σίλιο και ο χαφ Κεντίρα, όπως και ο στόπερ Κιελίνι. Στους 16 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της είναι αήττητη έχοντας 14 νίκες.

Με απουσίες η Λάτσιο

Η Λάτσιο ήθελε, αλλά δεν μπορούσε και μοιραία δεν κατάφερε να λυγίσει το εμπόδιο της Ουντινέζε (0-0). Μάλιστα, η αντίπαλος ήταν αυτή που έχασε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή με το δοκάρι του Ντε Πάουλ στις καθυστερήσεις. Απογοητευμένος ο Σιμόνε Ιντζάγκι μιας και οι τραυματισμοί βασικών παικτών κάνουν τη ζωή δύσκολη Η Λάτσιο έχει πλέον υποχωρήσει στην τέταρτη θέση, έχει να υποδεχτεί Κάλιαρι, Μπρέσια και να αντιμετωπίσει εκτός έδρας Βερόνα, Νάπολι. «Πριν από τη διακοπή φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν πολύ πιο κοντά στη Γιουβέντους. Αντιμετωπίζουμε όμως πολλά προβλήματα μετά την επανέναρξη» τόνισε ο τεχνικός των «λατσιάλι». Τιμωρημένος ο στόπερ Πάτρικ, τραυματίες ο μπακ-χαφ Μάρουσιτς, οι χαφ Λούλιτς, Λούκας Λέιβα και ο επιθετικός Κορέα. Θα μείνουν εκτός ο στόπερ Ράντου, ο μπακ Γιόνι και ο καλός μεσοεπιθετικός Λουίς Αλμπέρτο.

Γιουβέντους – Λάτσιο, το ντέρμπι σε αριθμούς

Η Λάτσιο έχει χάσει 81 παιχνίδια από τη Γιουβέντους, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τη Serie A. Mάλιστα, έχει δεχθεί και τα περισσότερα γκολ, 269 τέρματα.

Την τελευταία φορά που η Λάτσιο κέρδισε τη Γιούβε σε β’ γύρο πρωταθλήματος ήταν τον Μάρτιο του 2001, από τότε έχει 12 ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Η Λάτσιο κέρδισε στο πρώτο ματς της σεζόν. Την τελευταία φορά που πέτυχε δυο νίκες ήταν το 2001.

Μετά το restart, μόνο ΣΠΑΛ, Κάλιαρι, και Λέτσε σημείωσαν λιγότερα γκολ από τη Λάτσιο (8) στη Serie A. Πριν τη διακοπή μόνο η Αταλάντα (70) είχε πετύχει περισσότερα από τη Λάτσιο (60).

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε (29 γκολ) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (28) θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τον στόχο των 30 γκολ σε αυτή τη σεζόν. Μόνο μια φορά συνέβη κάτι ανάλογο στην ιστορία της Serie A, τη χρονιά 1950-51.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Serie A με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X