Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: Για το σερί και την... παραμονή!

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: Για το σερί και την… παραμονή!

Εναρξη: 21:45, 29/01/2020
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο (60.000), Λονδίνο

Η Λίβερπουλ θέλει να διατηρήσει το αήττητο και φυσικά να εκτοξεύσει το σερί της, ενώ η Γουέστ Χαμ είναι στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. 

Με την πλάτη στον τοίχο η Γουέστ Χαμ

Διαδοχικά τα στραβοπατήματα για τη Γουέστ Χαμ, αφού μετά τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε και ο αποκλεισμός – σοκ στο κύπελλο από τη Γουέστ Χαμ. Τα «Σφυριά» δε βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και το γεγονός ποως βρίσκεται στο όριο της επικίνδυνης ζώνης κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Μόλις μία νίκη μετράει στα 8 προηγούμενα παιχνίδια στο γήπεδό της (1-2-5). Να σημειωθεί επίσης ότι ο τεχνικός Μόγιες έχει αντιμετωπίσει 5 φορές τη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο: και τα 5 αυτά ματς έληξαν ισόπαλα! Σημαντική η επιστροφή των βασικών Φαμπιάνσκι και Σνόντγκρας, ωστόσο εκτός πλάνων είναι οι ενεδεκαδάτοι Αντερσον, Γιαρμολένκο, Μαζουακού και Γουίλσιρ!

Τρελό σερί στην Premier League η Λίβερπουλ
Υπό φυσιολογικές συνθήκες η Λίβερπουλ θα είχε ήδη προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξαναπαίξει με τη Σριούσμπερι, από την οποία βρήκε μεγαλύτερη αντίσταση από αυτή που ενδεχομένως περίμεναν οι περισσότεροι. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τα πιτσιρίκια του και παρά το ότι αυτά προηγήθηκαν 0-2, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 και τώρα θα πάνε για επαναληπτικό παιχνίδι στο “Ανφιλντ”, προσθέτοντας έξτρα υποχρέωση στο βαρύ πρόγραμμα των Reds. Ωστόσο, ο Κλοπ επιμένει πως και στον επαναληπτικό θα χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το μεγάλο διπλό επί της Γουλβς που ουσιαστικά της έδωσε τον τίτλο! Οι Reds έμειναν αήττητοι 40 ματς στην PL (ισοφάρισαν το ρεκόρ της Τσέλσι) και εκτόξευσαν τη διαφορά από τη Σίτι στους 16 βαθμούς, ενώ απόψε μπορούν κάτι περισσότερο! Μάλιστα, δεν έχει ηττηθεί στα 21 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε ημέρα Τετάρτη (15-6-0)! Ο Σαντιό Μανέ θα χάσει τα δυο επόμενα ματς πρωταθλήματος.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, η παράδοση

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει κερδίσει τα έξι τελευταία με τη Λίβερπουλ, έχοντας τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες. Τελευταία νίκη τον Γενάρη του 2006 με τον Μπίλιτς στον πάγκο της.

Ο Κλοπ ηττήθηκε στα δυο πρώτα του ματς με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας (Upton Park), όμως είναι αήττητος στα τρία παιχνίδια στο London Stadium (δυο νίκες).

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και τις 18 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην Premier League αυτή τη σεζόν, μόνο με τη Γουέστ Χαμ δεν έχει παίξει ακόμα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κοουτσάρει 14 ματς αυτή τη μέρα στην Premier League και είναι αήτητητος με 9 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: 1-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: 1-4 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: 0-4 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: 2-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2015-16)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: 3-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2014-15)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: 1-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X