Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Εντεκα μέρες από το γκολ του Λαμέλα…

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Εντεκα μέρες από το γκολ του Λαμέλα…

Εναρξη: 21:45, 31/10/2018
Γήπεδο: London Stadium (57.000), Λονδίνο

Για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Τότεναμ στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου, 11 μέρες μετά το ραντεβού τους στο ίδιο γήπεδο για την Πρέμιερ Λιγκ. Εκείνη η απόδραση της Τότεναμ με 1-0 χάρη σε γκολ του Λαμέλα στο 44’. Από καλή εμφάνιση, όμως ακόμη ένα ματς χωρίς να εκμεταλλεύεται την ανωτερότητά της, η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ στο «Κινκ Πάουερ Στέιντιουμ». Η Τότεναμ έδωσε απαιτητικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Δευτέρας (0-1).

Παιχνίδια υψηλής έντασης
Ένα 48ώρο μετά το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι, ακολουθούν επικίνδυνες αποστολές για την Πρέμιερ Λιγκ και το must-win ματς με την Αϊντχόφεν στην 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι, ορίζουν το παιχνίδι του Λιγκ Καπ για την Τότεναμ ως μία ευκαιρία για ροτέισον και ανάσες σε βασικές μονάδες. Κάτι που έχει στο μυαλό του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο και δεν θα του πει κανείς «γιατί το έκανες», εφόσον η συνεχεία χαρακτηρίζεται δύσκολη. Ειδικά στην Ευρώπη, όπου σε περίπτωση γκέλας με την Αϊντχόφεν, δεν θα περνάει μόνο από το χέρι της η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ελάχιστος ο χρόνος ξεκούρασης σωματικά και πνευματικά για την Τότεναμ, την ώρα που τα «Σφυριά» αντιμετώπισαν τη Λέστερ το Σάββατο το απόγευμα! Δύο μέρες παραπάνω ξεκούραση δηλαδή. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στον βασικό στόπερ Βερτόνχεν, ενώ δύσκολα αναμένεται η επιστροφή του αριστερού μπακ, Ρόουζ. Γουλβς (εκτός), Αϊντχόφεν (εντός), Κρίσταλ Πάλας (εντός) αποτελούν την επόμενη τριάδα αγώνων για την Τότεναμ, λίγο πριν την τελευταία διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων.

Κάτι λείπει από τη Γουέστ Χαμ

Διαθέτει γεμάτο ρόστερ, εξαιρετικές μονάδες σε πολλές θέσεις, έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές στην Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται στον πάγκο της, όμως αυτό που της λείπει είναι η σταθερότητα. Παρότι παίζει καλά στα τελευταία δεν έχει φτάσει σε νίκη, έχοντας δύο κολλητές ήττες από Μπράιτον και Τότεναμ (όλες με 1-0), αλλά και το πρόσφατο 1-1 στην έδρα της Λέστερ. Σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 30’ με τον Βαλμπουενά, στο 38’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού Νομπλ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 89’!

Και όλα αυτά, ενώ είχαν προηγηθεί το παραγωγικό ματς με τη Μάκλσφιλντ το Λιγκ Καπ (8-0) και η εντυπωσιακή νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) στο Λονδίνο. Η ασφαλή διαφορά που έχει «χτιστεί» από την επικίνδυνη ζώνη και το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί ως τη διακοπή, τα «Σφυριά» έχουν το περιθώριο για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Τιμωρημένος ο Νομπλ (χαφ, 8/0), αμφίβολος ο Αρναούτοβιτς (φορ, 8/4), εκτός και οι Γιαρμολένκο (φορ, 9/2), Σάντσες (χαφ, 5/0), Ομπιάνγκ (χαφ, 5/0), είναι οι σημαντικές απουσίες στο μπλοκάκι του Μανουέλ Πελεγκρίνι κόντρα στην Τότεναμ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: 0-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 2-3 (Λιγκ Καπ 2017-18)
Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: 2-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: 1-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X