Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το εμπόδιο του Σόλσκιερ!

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το εμπόδιο του Σόλσκιερ!

Εναρξη: 22:00, 19/08/2019
Γήπεδο: Molineux (32.050), Γούλβερχαμπτον

Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνουν την αυλαία της πρεμιέρας στη φετινή Premier League. Εμπόδιο οι Λύκοι για τον Σόλσκιερ.

Δυνατό ξεκίνημα η Γουλβς
Η Γουλβς άρχισε από νωρίς τις υποχρεώσεις της στη σεζόν, μιας και χρειάστηκε να βρεθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ωστόσο, το έργο της ήταν εύκολο, πέρασε άνετα τόσο το εμπόδιο της Κρουσέιντερς (2-0,4-1) όσο και αυτό της Πιούνικ (4-0, 4-0). Ομως, για να μπει στους ομίλους του Europa καλείται να αφήσει εκτός την Τορίνο. Πριν τη Γκρανάτα υπάρχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Βέβαια, η Γουλβς δεν έχει χάσει κανένα από τα τρία ματς που έδωσε πέρσι με τους Κόκκινους, έχοντας δυο νίκες στο Molineux! Είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος, μετρά δυο σερί νίκες, αλλά την τελευταία φορά που πέτυχε τρεις ήταν τον Νοέμβριο του 1980. Βέβαια, η Δευτέρα δεν της… ταιριάζει, μιας και δεν έχει κερδίσει ποτέ στις πέντε τελευταίες φορές που έπαιξε τη συγκεκριμένη μέρα (1 ισοπαλία, 4 ήττες).

Με σούπερ Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η πρόκληση του Νορβηγού είναι να πετύχει εκεί που απέτυχαν οι Μόγιες, Φαν Χάαλ και Μουρίνιο. Η μεταγραφή του Μαγκουάιρ από την Λέστερ δεδομένα θα βοηθήσει, όμως η Γιουνάιτεντ θέλει έναν εξαιρετικό Πολ Πογκμπά. Ο Νορβηγός κατάφερε να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα και να αλλάξει την διάθεση του Γάλλου άσου, ο οποίος όμως είναι γεγονός ότι είχε τάσεις φυγής. Ο Σόλσκιερ έκανε μεγάλη προσπάθεια, βελτιώνοντας και τις σχέσεις του με τον παίκτη και φτάνοντας σε σημείο ώστε ο Πογκμπά να δείχνει πως μπορεί να επανέλθει στις παλιές καλές του εμφανίσεις και να λάμψει όπως όταν είχε πρωτοαναλάβει ο Νορβηγός. Η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή και η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Τσέλσι, σκορπίζοντας ενθουσιασμό. Ο Ράσφορντ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ο Πογκμπά ήταν εντυπωσιακός, ενώ ιδανικό ντεμπούτο έκανε και ο Τζέιμς που βρήκε δίχτυα.

Γουλβς vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα στατιστικά

Στην Premier League, η Γουλβς είναι μαζί με άλλες τρεις ομάδες (Αρσεναλ, Τσέλσι, Σέφιλντ Γουεν.) που έχουν περισσότερες νίκες εντός κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ έχασε με 3-2 από τη Μπράιτον στο περσινό πρώτο εκτός έδρας ματς. Την τελευταία φορά που ηττήθηκε σε δυο εκτός έδρας πρεμιέρες ήταν τις σεζόν 1980-81 και 1981-82.

Η Γιουνάιτεντ έχει τις περισσότερες νίκες (43) στην Premier League αγωνιζόμενη Δευτέρα.

Ο Σόλσκιερ έχει βρεθεί τρεις φορές απέναντι στην Γουλβς, αλλά μετρά ισάριθμες ήττες, δυο με τη Γιουνάιτεντ και μια με την Κάρντιφ.

Ο Μαρσιάλ έχει 49 γκολ με τη Μάντσεστερ σε όλες τις διοργανώσεις, θέλει να γίνει ο 53ος στην ιστορία της που θα φτάσει τα 50!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X