Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι στο Stamford Bridge!

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι στο Stamford Bridge!

Εναρξη: 18:30, 28/02/2021
Γήπεδο: Stamford Bridge

Η Γιουνάιτεντ θα παίξει στο Λονδίνο ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τίτλο και η Τσέλσι θα κάνει τα πάντα για την τετράδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Mε… ψυχολογία η Τσέλσι

Ο Ζιρού ζήλεψε τη δόξα του Κριστιάνο και η Τσέλσι του Τούχελ πανηγυρίζει. Ο Γάλλος βλέπει ισπανική ομάδα και γίνεται… ταύρος. Αλλωστε, στα τέλη του 2020, στη φάση ομίλων κόντρα στην Σεβίλλη, ο Ζιρού έκανε το ματς της ζωής του (τέσσερα γκολ), σφραγίζοντας την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Champions League. Και, στο πρώτο νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης για τους Μπλε μέσα στο 2021, με την γκολάρα της ζωής του, ο Ζιρού έδωσε μικρό, αλλά σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά, εις βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0), στο ουδέτερο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία. Ωστόσο, εντός συνόρων οι Μπλε μετά την ισοπαλία που παραχώρησαν εκτός έδρας (1-1) στη Σαουθάμπτον βρέθηκαν στο -6 από την 3η θέση, αλλά και στο -2 από την τετράδα. Μονόδρομος η νίκη, μιας και τα περιθώρια στενεύουν. Πάντως, με τον Τούχελ είναι αήττητοι στην Premier League μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Να… πιέσει τη Σίτι η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ηταν πιο δύσκολο απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-1. Μέχρι το 57′ που έβαλε το δεύτερο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να δημιουργήσει σωστά κόντρα στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να ξεμπλοκάρει προς το φινάλε και να φτάσει στο 3-1, το οποίο την κράτησε στο -10 από την κορυφή, αλλά και στο +6 από την 5η Τσέλσι. Το βράδυ της Πέμπτης ο Σόλσκιερ ξεκούρασε βασικούς στο ματς με τη Σοσιεδάδ για το Europa League, μιας και βοήθησε η τεσσάρα του πρώτου αγώνα. «Νομίζω ότι έχουμε πει όλη τη σεζόν ότι είμαστε μια ομάδα που βελτιώνεται ακόμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να συνεχίσουμε να δίνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας. Τελικά, αυτό θα μας κάνει να κερδίσουμε τα παιχνίδια» τόνισε ο Μάρκους Ράσφορντ. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη σε 19 παιχνίδια για την Premier League, έχοντας σε αυτό το διάστημα και έξι ισοπαλίες. Αλλωστε, η Τσέλσι έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε κάθε ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της PL με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο. Τέσσερα σερί ματς χωρίς γκολ έχει να κρατήσει από τον Ιανουάριο του 2018.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι, οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Τσέλσι ηττήθηκε 2-0 στο Stamford Bridge από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν στην Premier League – δεν έχει χάσει συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια από τους Red Devils από τον Οκτώβριο του 1995.

Σε όλες τις διοργανώσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με την Τσέλσι, κερδίζοντας στο FA Cup τον Φεβρουάριο του 2019, στο League Cup τον Οκτώβριο του 2019 και στην Premier League τον Φεβρουάριο του 2020. Οι «Κόκκινοι» δεν έχουν κερδίσει ποτέ τέσσερα συνεχόμενα εναντίον της Τσέλσι.

Η Τσέλσι απέτυχε να σκοράρει σε τρεις συνεχόμενους αγώνες της Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ επιχειρώντας 41 σουτ χωρίς επιτυχία σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Η τελευταία φορά που δεν κατάφεραν οι Μπλε να σκοράρουν σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες στην PL εναντίον ενός αντιπάλου ήταν τον Απρίλιο του 1960 απέναντι στη Μπόλτον!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη σε 19 εκτός έδρας αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ (13 νίκες ), μια πορεία που ξεκίνησε από τη νίκη 2-0 κόντρα στην Τσέλσι τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αήττητο σερί εκτός έδρας των Red Devils στην ιστορία της PL.

Ο Ράσφορντ έχει συμμετοχή σε επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στην Τσέλσι (5 γκολ, 2 ασίστ). Απέναντι σε καμία ομάδα δεν συμμετείχε σε περισσότερα γκολ στην καριέρα του.

Σχολιάστε

X