Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Κίνητρα και απαντήσεις στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Κίνητρα και απαντήσεις στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

Εναρξη: 19.30, 28/02/2021
Γήπεδο: Λεωφόρος

Ντέρμπι αποδείξεων και απαντήσεων στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής σεζόν. 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός

Έπειτα από εννέα διαδοχικά ματς χωρίς ήττα (επτά νίκες σε αυτό το διάστημα) στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-0. Οι «Πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν, είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι και την ουσία για να πάρουν τη νίκη. Ετσι, βρέθηκαν στο -3 από την τετράδα και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, ώστε να μπουν χωρίς σοβαρό μειονέκτημα στα Πλέι οφ. Δύσκολο το πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Μαρτίου, αφού ο Παναθηναϊκός θα παίξει δυο εντός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και δυο ματς με Γιάννενα, ένα για το πρωτάθλημα εκτός κι ένα για το κύπελλο (1-2) εντός έδρας. «Την τύχη σου την προκαλείς. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις. Ούτως ή άλλως στις οκτώ – εννέα ευκαιρίες που δημιουργείς – όπως είχαμε εμείς σήμερα – πρέπει να βάλεις γκολ. Οι απουσίες δεν πρέπει να είναι δικαιολογία» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός. Σοβαρό πρόβλημα του Παναθηναϊκού στις στατικές φάσεις και ο Μπόλονι καλείται να βρει άμεσα λύσεις.

Το «τριφύλλι» έχει επτά γκολ στις δύο τελευταίες σεζόν επί της ΑΕΚ και δεδομένα θα λείπουν οι σκόρερ των τεσσάρων τερμάτων. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει βρει απέναντί του ως κόουτς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού έξι φορές την ΑΕΚ και μετρά πέντε νίκες και μια ήττα.

Με απουσίες η ΑΕΚ!

Μετά τις τεσσάρες με Βόλο για το Κύπελλο και Λάρισα για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσα, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη. Επεσαν από τη 2η θέση και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου με προβλήματα σημαντικά, μιας και οι απουσίες είναι εμπόδιο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Τελευταία απώλεια αυτή του Ολιβέιρα (5 γκολ), με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να είναι η μοναδική αξιόπιστη επιθετική λύση για την Ενωση! Στα θετικά, η επιστροφή του Σάκχοφ στο κέντρο.

«Θεωρώ ότι αν δώσουμε τα πάντα, αν ο κάθε παίκτης είναι 100% προετοιμασμένος, τότε θα νικήσουμε στον συγκεκριμένο αγώνα. Πιστεύω σε εμάς, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω σε κάθε παίκτη. Εχουμε μία πολύ καλή ομάδα» τόνισε ο Σιμάνσκι. Πέρσι, η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ επικρατώντας 3-1 εκτός του Παναθηναϊκού, ωστόσο πριν από αυτό το mατς η παράδοση εκτός έδρας για το πρωτάθλημα ήταν κάκιστη, αφού η τελευταία νίκη ήταν το 2006!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X