Τα Top 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο... κόκκινο!

Τα Top 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο… κόκκινο!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro 2020 άρχισε, αλλά πριν το μεγάλο ραντεβού πέντε μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται στο… κόκκινο! Ισπανία και Γαλλία θα περιμένουν μέχρι το τέλος για τον πρωταθλητή, ενώ Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία θα ζήσουν συγκλονιστικές μονομαχίες για μια θέση στο επόμενο Champions League. To πρόγραμμα σε Premier League, Ligue 1, LaLiga, Bundesliga και Serie A για μια θέση στην κορυφή, αλλά και στην τετράδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

PREMIER LEAGUE

H Μάντσεστερ Σίτι κάνει μια απίθανη σεζόν, μπορεί να αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο, κατέκτησε το League Cup, είναι στον τελικό του Champions League και μια ανάσα από την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League. Οι «Πολίτες» είναι στο +13 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με ματς λιγότερο) και θέλουν μόνο μια νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές. Το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχονται την Τσέλσι σε μια πρόβα ενόψει του τελικού της 29ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Αλλωστε, το τρίποντο θα φέρει ξανά τον τίτλο στο Ετιχαντ έπειτα από απουσία ενός έτους.

Το βλέμμα στρέφεται στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League εκεί όπου η 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το πλεονέκτημα, η Λέστερ είναι κοντά στο να πάρει ένα εισιτήριο που πέρσι το έχασε στην τελευταία στροφή της Premier League.

Ετσι, η 4η Τσέλσι που βρίσκεται ήδη στον τελικό του Champions League δείχνει ικανή να παραμείνει στην τετράδα. Είναι στο +3 από τη Γουέστ Χαμ, στο +5 από την Τότεναμ και στο +7 από τη Λίβερπουλ (με ματς λιγότερο). Τέσσερις στροφές πριν το τέλος, τέσσερις τελικοί!

Ομάδες Βαθμοί Πρόγραμμα PREMIER LEAGUE
Τσέλσι 61 Μαν. Σίτι (Ε)  Άρσεναλ  Λέστερ  Άστον Βίλα (Ε)
Γουέστ Χαμ 58 Εβερτον  Μπράιτον (Ε)  Γ.Μπρομ (Ε)  Σαουθάμπτον
Τότεναμ 56 Λιντς (Ε)  Γουλβς  Άστον Βίλα  Λέστερ (Ε)
Λίβερπουλ 54 Σαουθάμπτον  Μαν. Γιουν. (Ε)  Γ. Μπρομ (Ε)  Μπέρνλι (Ε) Κρ. Πάλας

LIGUE 1

Μπορεί πέρσι το πρωτάθλημα της Ligue 1 να μην έφτασε μέχρι το καλοκαίρι (δόθηκε τελικώς στην Παρί), ωστόσο φέτος τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Η Λιλ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, βάζει δύσκολα στους Παριζιάνους και τρεις στροφές πριν το τέλος οδηγεί την κούρσα, μιας και είναι στο +1 από την Παρί. Θα επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από μια δεκαετία ή η ομάδα του Ποτσετίνο θα κατακτήσει το τέταρτο διαδοχικό; Στη μάχη και η Μονακό, με λιγότερες όμως πιθανότητες μετά την ήττα από τη Λυών. Ενδιαφέρον και για την 3η θέση που βγάζει στο σεντόνι, με τις δυο τελευταίες να είναι έτοιμες για… μάχη δίχως αύριο!

Ομάδες Βαθμοί Πρόγραμμα LIGUE 1
Λιλ 76 Λανς (Ε) Σεντ Ετιέν Ανζέ (Ε)
Παρί Σεν Ζερμέν 75 Ρεν (Ε) Ρεμς Μπρεστ (Ε)
Μονακό 71 Ρεμς (Ε) Ρεν Λανς (Ε)
Λυών 70 Λοριάν Νιμ (Ε) Νις

SERIE A

H Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή της Serie A έπειτα από 11 χρόνια, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να αποδεικνύεται η πιο σταθερή στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «Νερατζούρι» έφτασαν τα 19 πρωταθλήματα και άφησαν Αταλάντα, Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Λάτσιο να δίνουν μάχη για τις τρεις θέσεις του Champions League. Τέσσερις στροφές πριν το τέλος και η μάχη για το σεντόνι κορυφώνεται και το φινάλε προμηνύεται συναρπαστικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 27 γκολ κάνει τα πάντα, ώστε να μην αφήσει τη «Μεγάλη Κυρία» να μείνει εκτός τετράδας.

Ομάδες Βαθμοί Πρόγραμμα SERIE A
Αταλάντα 69 Πάρμα (Ε) Μπενεβέντο Τζένοα (Ε) Μίλαν
Γιουβέντους 69 Μίλαν Σασουόλο (Ε) Ίντερ Μπολόνια (Ε)
Μίλαν 69 Γιουβέντους (Ε) Τορίνο (Ε) Κάλιαρι Αταλάντα (Ε)
Νάπολι 67 Σπέτσια (Ε) Ουντινέζε Φιορεντίνα (Ε) Βερόνα
Λάτσιο 64 Φιορεντίνα (Ε) Πάρμα Ρόμα (εκτός) Τορίνο Σασουόλο (Ε)

ΒUNDESLIGA

Μπορεί η σεζόν να μην έχει σχέση με την περσινή, όπου η Μπάγερν κατέκτησε τα πάντα στο διάβα της, ωστόσο οι Βαυαροί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν τα ηνία του στη Bundesliga. Στο +7 από τη Λειψία οι περσινοί πρωταθλητές και χρειάζονται μόλις ένα τρίποντο στα τρία τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλίσουν την 9η διαδοχική σαλατιέρα. Η Λειψία δεν μπόρεσε μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και πλέον οι ελπίδες τίτλου είναι μόνο μαθηματικές. Ωστόσο, η Βundesliga έχει αρκετό ενδιαφέρον για τις δυο θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. H Bόλφσμπουργκ είναι στην 3η θέση, η Άιντραχτ στην 4η, αλλά σε απόσταση αναπνοής από τη Ντόρτμουντ, η οποία μετρά πέντε τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Ομάδες Βαθμοί Πρόγραμμα ΒUNDESLIGA
Μπάγερν 71 Γκλάντμπαχ Φράιμπουργκ (Ε) Άουγκσμπουργκ
Λειψία 64 Ντόρτμουντ (Ε) Βόλφσμπουργκ Ουνιόν (Ε)
Βόλφσμπουργκ 57 Ουνιόν Λειψία (Ε) Μάιντς
Άιντραχτ 56 Μάιντς  Σάλκε (Ε) Φράιμπουργκ
Ντόρτμουντ 55 Λειψία Μάιντς (Ε)  Λεβερκούζεν

LA LIGA

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο τίτλος στη LaLiga εξελίσσεται σε θρίλερ. Πέρσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έδωσαν μάχη μέχρι τέλους, με τη «Βασίλισσα» να επιστρέφει στο θρόνο της. Φέτος, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπει σφήνα, οδηγεί την κούρσα, όμως ένα μπλακ άουτ έδωσε την ευκαιρία σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής, ενώ και η Σεβίλλη έχει ελπίδες. Αν η ομάδα του Κούμαν δεν έκανε χαρακίρι στο Καμπ Νόου με την ήττα από τη Γρανάδα, τώρα θα ήταν μόνη στην κορυφή. Τέσσερις στροφές πριν το τέλος και η αγωνία χτυπά κόκκινο. Ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο;

Ομάδες Βαθμοί Πρόγραμμα LA LIGA
Ατλέτικο 76 Μπαρτσελόνα (Ε)  Σοσιεδάδ Οσασούνα Βαγιαδολίδ (Ε)
Ρεάλ 74 Σεβίλλη Γρανάδα Αθλέτικ (Ε) Βιγιαρεάλ
Μπαρτσελόνα 74 Ατλέτικο  Λεβάντε (Ε) Θέλτα Εϊμπάρ (Ε)
Σεβίλλη 70 Ρεάλ (Ε) Βαλένθια Βιγιαρεάλ (Ε) Αλαβές
X