Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η εξάρα... πρόκρισης και ο Μουρίνιο!

Ρόμα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η εξάρα… πρόκρισης και ο Μουρίνιο!

Εναρξη: 22.00, 06/05/2021
Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 6-2 τη Ρόμα στο Ολντ Τράφορντ, αλλά οι Τζιαλορόσι με την αύρα του Μουρίνιο ψάχνουν την ανατροπή!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ!

Με την… αύρα του Μουρίνιο για την ανατροπή!

Οι Ρωμαίοι έζησαν ακόμη μία εφιαλτική ευρωπαϊκή βραδιά στο Μάντσεστερ, ακόμη κι αν το σκορ δεν πήρε την έκταση του 7-1 του 2007. To 2-6 προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, η κριτική ήταν έντονη, ενώ το 0-2 από τη Σαμπντόρια που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση έφερε τον… Μουρίνιο! Εντελώς ξαφνικά, η διοίκηση ανακοίνωνε τη συμφωνία της με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Φονσέκα στο τέλος της χρονιάς. Ο Πορτογάλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 7 εκατ. ευρώ συν μπόνους. «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα που θα βρίσκομαι εδώ, όμως ήταν σωστό να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Είμαι βέβαιος ότι ο Μουρίνιο θα κάνει σπουδαία δουλειά στη Ρόμα» τόνισε ο Φονσέκα, που δεν υπολογίζει σε Λόπεθ, Καλαφιόρι, Σπινατσόλα, Βερετού, Ντιαβαρά, Τζανιόλο, Ελ Σαράουι. Η Ρόμα είναι αήττητη στις 11 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ (6 νίκες) και θα επιδιώξει να κάνει μια τεράστια εμφάνιση για την ανατροπή! Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει και στα επτά ματς που έχει βρει απέναντί της τους Ρωμαίους.

[jsPlayerStat id =”166419″ partic_id=”197193″ event=”57″ quantity=”6″ photo=”0″ teamname=”0″ display_player_name =”2″]

Με σύμμαχο την εξάρα η Γιουνάιτεντ

Μια ανάσα από το Γκντανσκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ηταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος – όπου πέτυχε πέντε γκολ – νίκησε 6-2 τη Ρόμα με πρωταγωνιστές τους Καβάνι, Φερνάντες και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Europa League, όπου αναμένεται να επιστρέψει μετά τη σεζόν 2016-2017. Η αγγλική ομάδα έγινε η πρώτη που σκοράρει έξι γκολ σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τη σεζόν 1963-64 (η Ρεάλ κόντρα στη Ζυρίχη).

Το κλίμα πάντως δεν είναι το ιδανικότερο, αφού την Κυριακή του Πάσχα, εκατοντάδες οπαδοί έκαναν ντου στο Ολντ Τράφορντ ζητώντας την αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ. Ετσι, το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου. Αν περάσει τη Ρόμα, τότε θα πανηγυρίσει την πρώτη πρόκρισή της από ημιτελικό οποιασδήποτε διοργάνωσης (μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες) με τον Σόλσκιερ στον πάγκο. «Δεν πρόκειται να παίξουμε με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα. Στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό, αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ρόμα ανέτρεψε το εις βάρος της 4-1 με την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο προπονητής Σόλσκιερ που δεν υπολογίζει σε Μαρσιάλ και Τζέιμς.

Ακόμα ένας σύμμαχος πρόκρισης η παράδοση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκριθεί στις 19 από τις 24 περιπτώσεις που νίκησε εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

X