Quiz: Ξέρεις καλά τους σκόρερ στους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας;

Quiz: Ξέρεις καλά τους σκόρερ στους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας;

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για 8η φορά σε τελικό Κυπέλλου, στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Ο τελικός που δεν έγινε στα τέλη Ιουλίου μεταφέρθηκε για την προτελευταία μέρα του Αυγούστου, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζονται με τα περσινά ρόστερ, αλλά με δίψα για την κατάκτηση της κούπας. Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ολυμπιακός με 27 τίτλους, ο οποίος διαθέτει και το ρεκόρ συνεχόμενων κατακτήσεων με 6 σερί τρόπαια από την περίοδο 1956-57 έως την περίοδο 1962-63 (το 1962 δεν αναδείχθηκε κανείς νικητής αφού ο τελικός μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ διεκόπη στην παράταση).

Ο ΠΑΟΚ είναι ο κάτοχος του κυπέλλου με την κατάκτηση του τίτλου το 2019, ωστόσο φέτος θα διακοπεί το σερί των τριών διαδοχικών κατακτήσεων. Την τελευταία φορά που οι «Ερυθρόλευκοι» πήραν την κούπα του κυπέλλου ήταν το 2013, ενώ η ΑΕΚ το 2016.

Το bwin News σας βάζει στο κλίμα με κουίζ παικτών που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε τελικούς κυπέλλων. Επτά λεπτά στη διάθεσή σου, για να καταφέρεις να λύσεις και τα δυο κουίζ.

Σημείωση: Η έγκυρη απάντηση είναι το όνομα του ποδοσφαιριστή, είτε ολόκληρο είτε μόνο το επώνυμό του, με τόνο και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστεί ως σωστή. Ο χρόνος υπεραρκετός, συνεπώς δεν έχεις κάτι άλλο να περιμένεις. Ώρα τελικού, ώρα για quiz!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Σχολιάστε

X