Τσιτσιπάς - Ράονιτς: Μάχη για τον τελικό του Western and Southern Open!

Τσιτσιπάς – Ράονιτς: Μάχη για τον τελικό του Western and Southern Open!

O Ρέιλι Οπέλκα εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο στο 6-5 του 1ου σετ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε εύκολα στον ημιτελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής είδε τον Ρέιλι Οπέλκα να αποχωρεί, ενώ ήταν μπροστά με 6-5 στο 1ο σετ και έτσι συνεχίζει εκείνος στους “4” του Western and Southern Open.

Ο Μίλος Ράονιτς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Western and Southern Open της Νέας Υόρκης. Ο Καναδός τενίστας επικράτησε με ανατροπή με 4-6, 7-6 (2), 7-5 του Φίλιπ Κραϊνοβιτς στον προημιτελικό και θα συναντήσει για 2η φορά στην καριέρα του και μέσα στο 2020 τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο Καναδός που είναι στο Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης, είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στον 3ο γύρο του Australian Open 2020, με τον Ράονιτς να παίρνει την πρόκριση. «Είχα πολλά προβλήματα στην επιστροφή το σερβίς του Ράονιτς στο Australian Open. Ήμουν πολύ αναστατωμένος που δεν μπόρεσα να βρω λύσεις εκείνη την ημέρα. Το σερβίς του ήταν πραγματικά ένα μεγάλο όπλο, που προκάλεσε πολλές ζημιές» είχε τονίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό του σε Masters το 2020 και στον πρώτο μετά από εκείνον στη Σανγκάη το 2019.

Δύσκολο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

O 26χρονος -γεννημένος στο Μαυροβούνιο- Καναδός έχει φτάσει στο 2016 στον τελικό του Wimbledon, αλλά και στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Μετά από την διακοπή λόγω covid-19 δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει τη μια νίκη μετά από την άλλη.

Ο Τσιτσίπας πάντως έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τους μεγάλους σέρβερ, δείχνοντας το με τις νίκες κόντρα στους Κέβιν Άντερσον, Τζον Ίσνερ και Ρέιλι Οπελκά. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει συμμετάσχει σε 4 τελικούς Masters και μετράει 2 νίκες και 2 ήττες.

Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι ο Ράονιτς, ο οποίος στο τουρνουά έχει πετύχει 76 άσους σε τέσσερα ματς και και κέρδισε 140 από τους 165 πόντους με το πρώτο σερβίς. Ο Καναδός θα επιδιώξει να φτάσει στον πρώτο του τελικό σε σκληρό τερέν από τον Φεβρουάριο του 2017. Ο Τσιτσίπας ή ο Ραϊόνιτς θα συναντήσουν το Νο. 1 Νοβάκ Τζόκοβιτς ή το Νο.8 Ρομπέρτο ​​Μπούτιστα Αγκούτ, που παίζουν στον δεύτερο ημιτελικό.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X