Πώς να κάνεις καλό ξεκίνημα στο FIFA 19

Πώς να κάνεις καλό ξεκίνημα στο FIFA 19

Η κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του πασίγνωστου video game FIFA 19 είναι προ των πυλών και θα περιλαμβάνει αρκετά νέα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σε θέματα τακτικής και απεικόνισης της διάρκειας ενός αγώνα. Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει τους λάτρεις του εν λόγω game είναι να συνθέσουν την ενδεκάδα της Κορυφαίας Ομάδας. Θα αναφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για κάθε ενδιαφερόμενο που θα κληθεί να απολαύσει μοναδικές στιγμές με το συγκεκριμένο video game.

Η εξεύρεση των κορυφαίων παικτών                         
Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρουμε πώς είναι κατανεμημένοι οι «χρυσοί» παίκτες, όσοι δηλαδή έχουν κορυφαία στατιστικά από τους δημιουργούς του FIFA 19. Η καλή χημεία είναι το κλειδί για την Ultimate Team και το πιο εύκολο για να την «χτίσεις» είναι να επιλέξεις παίκτες από το ίδιο πρωτάθλημα – δεν γίνεται να αποκτήσεις έναν σταρ από το αμερικανικό MLS και να περιμένεις να αποδώσει σε υπέρτατο βαθμό στην ιταλική Serie A. Είναι δυνατόν, δηλαδή ένας αμυντικός από συγκεκριμένο πρωτάθλημα με χαμηλότερη συνολική βαθμολογία να αποδίδει καλύτερα από έναν ανώτερο σε βαθμολογία λόγω του ότι έχει πριμοδοτηθεί με καλύτερη βαθμολογία σε συγκεκριμένους τομείς στα στατιστικά που κάνουν τη διαφορά.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι «χρυσοί» παίκτες του video game είναι κατανεμημένοι αρμονικά σε κάθε γραμμή, με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες να έχουν βαθμολογία 80-83 και πάνω ανά θέση. Η αγγλική Premier League έχει τα ηνία με 347 «χρυσούς» παίκτες, αριθμός σχεδόν διπλάσιος με τον αντίστοιχο της γαλλικής Ligue 1. Η ισπανική La Liga έρχεται δεύτερη μετά την αγγλική ωστόσο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι φέρει παραπάνω από τους μισούς παίκτες σε ομάδες της (8/15 με βαθμολογία άνω του 90).

Η ενδεκάδα που φέρνει τις επιτυχίες
Με βάση τους «χρυσούς» παίκτες ανά θέση, η κατάλληλη διάταξη για να τους χωρέσουμε όλους μαζί στην ίδια ενδεκάδα είναι το 3-4-3. Ασυνήθιστη, σίγουρα, αλλά αυτή προκύπτει, αν δούμε τα ονόματα. Η κορυφαία ενδεκάδα, λοιπόν, βάσει στατιστικών και θέσεων είναι: Ντε Χέα – Κίμιχ, Ράμος, Μαρσέλο – Καντέ – Σαλάχ, Μόντριτς, Ντε Μπρόινε – Νεϊμάρ, Ρονάλντο, Μέσι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της  bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X