Σεβίλλη – Ρεάλ: Νικητής το θέαμα

Σεβίλλη – Ρεάλ: Νικητής το θέαμα

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», η Σεβίλλη φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 23:00, στη σημαντικότερη αποψινή αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της ισπανικής La Liga. Τα τελευταία χρόνια οι δυο ομάδες σκοράρουν πολλά γκολ στις μεταξύ τους συναντήσεις, κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και φέτος.

Είναι «ζεστή» επιθετικά
Έχοντας σκοράρει 11 γκολ την περασμένη εβδομάδα, η Σεβίλλη περιμένει με άγριες διαθέσεις τους Μαδριλένους απόψε. Την Πέμπτη διέσυρε τη Σταντάρ Λιέγης (5-1) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ενώ την Κυριακή άλωσε το Λεβάντε, κερδίζοντας με το εμφατικό 6-2 την τοπική ομώνυμη ομάδα. Ο 28χρονος Γάλλος, υπήρξε μάλιστα πρόσφατα διεθνής με τους «τρικολόρ», Βισάν Μπεν Γεντέρ σκόραρε πέντε γκολ, δείχνοντας ότι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

Ο 42χρονος Πάμπλο Ματσίν ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι την ηγεσία των «ροχιμπλάνκος», μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη τετραετία στον πάγκο της Χιρόνα. Ήθελε μία ευκαιρία σε μεγαλύτερο επίπεδο και την έλαβε, το ξεκίνημα των Ανδαλουσιανών δεν ήταν και το καλύτερο, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του έδειξε τα δόντια της.

Όλες οι αποδόσεις της La Liga εδώ!

Να διατηρηθεί στην πρώτη θέση
Μετά από πέντε αγωνιστικές, η ομάδα της Μαδρίτης μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τη Μπαρσελόνα, αμφότερες έχουν 13 βαθμούς. Το περασμένο Σάββατο, οι «μερένχες» επιβλήθηκαν της Εσπανιόλ (1-0), χάρη σε γκολ του χαφ Μάρκο Ασένσιο. Προηγουμένως, είχαν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόμα (3-0) στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους στους ομίλους του Champions League. Οι Ισκο, Μπέιλ και Ντίας είχαν σκοράρει για λογαριασμό τους.

Στις δυο φετινές εξορμήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Ρεάλ αριθμεί μία νίκη (4-1 Χιρόνα) και μία ισοπαλία (1-1 Αθλέτικ Μπιλμπάο). Δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της αλλά η μεγάλη ποιότητα του ρόστερ της χάρισε τα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός Γιούλεν Λοπετέγκι υπήρξε στα νιάτα του σπουδαίος τερματοφύλακας, υπερασπιζόμενος την εστία της Ράγιο Βαγεκάνο και της Λογκρονιές κατά κύριο λόγο ενώ είχε περάσει από τις «μεγάλες» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα, δίχως να καταγράψει πολλές συμμετοχές με τις φανέλες τους.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Πρόσφατη παράδοση:

Σεβίλλη – Ρεάλ 3-2
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-1
Σεβίλλη – Ρεάλ 3-2
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-3
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-1
Σεβίλλη – Ρεάλ 1-0
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-6
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-6
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-1
Σεβίλλη – Ρεάλ 2-4

Ζωντανό στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X