Μάλαγα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: Ακόμα πιο κοντά στη LaLiga!

Μάλαγα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: Ακόμα πιο κοντά στη LaLiga!

Εναρξη: 22.00, 15/06/2019
Γήπεδο: Rosaleda, Μάλαγα

Πλέι οφ ανόδου στη LaLiga και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια φιλοξενείται στο Rosaleda από τη Μάλαγα, έχοντας προίκα το 4-2 του Ριαθόρ. 

Δυσκόλεψε η άνοδος για τη Μάλαγα
Με την πλάτη στον τοίχο η Μάλαγα και ο δρόμος για τη LaLiga έχει γίνει αρκετά δύσκολος. Τι και αν προηγήθηκε δυο φορές στο ριαθόρ, τα διαδοχικά λάθη στην άμυνα και ο πανικός της μετά το 2-2 έφεραν την ήττα. Είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στο rosaleda για να βρεθεί στον τελικό των πλέι οφ ανόδου. Θυμίζουμε, πως η Μάλαγα με ένα σερί τεσσάρων νικών στο τέλος κατόρθωσε να πάρει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια της Segunda. Πλήγμα για την ομάδα η αποχώρηση για το Copa Africa του εξαιρετικού μέσου, Ν’Ντιάιγ. Σύμμαχος για την παράδοση η εξαιρετική παράδοση εντός με την αντίπαλό της, καθώς στα δώδεκα τελευταία δεν έχει ηττηθεί (5 νίκες, 7 ισοπαλίες).

Πιο κοντά στη LaLiga η Ντεπορτίβο
Με την ψυχολογία στα ύψη η Λα Κορούνια, επικράτησε 4-2 της Μάλαγα κι έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό. Θυμίζουμε, πως ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων μετά και το παιχνίδι του Rosaleda, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι κι εκεί, προκρίνεται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο (Η Μάλαγα 3η, η Ντεπορτίβο 6η). Τι και αν βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη να εκμεταλλευθεί τα λάθη της αντιπάλου και να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Πρωταγωνιστής ο Κάρλος Φερνάντεθ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ. Μόλις δυο ήττες στις εννέα τελευταίες εξόδους, ενώ μετρά και τέσσερις νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X