Αλμπαθέτε - Μαγιόρκα: Ακόμας ένας τελικός για την... Primera!

Αλμπαθέτε – Μαγιόρκα: Ακόμας ένας τελικός για την… Primera!

Εναρξη: 22.00, 13/06/2019
Γήπεδο: Carlos Belmonte, Αλμπαθέτε

Πλέι οφ ανόδου στη LaLiga και η Μαγιόρκα φιλοξενείται στο Carlos Belmonte από την Αλμπαθέτε έχοντας ως… σύμμαχο το 2-0 στο Νησί! 

Δύσκολος ο δρόμος της Αλμπαθέτε για τη… LaLiga
Εκλεισε την κανονική διάρκεια με διασυρμό από την αδιάφορη Αλμερία, ωστόσο δεν άκουσε ποτέ το… καμπανάκι. Πολλά λάθη στην άμυνα, πανικός σε κομβικό σημείο και ήττα 2-0 από την Μαγιόρκα στο Νησί. Θυμίζουμε, πως ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων μετά και το παιχνίδι του Carlos Belmonte ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι κι εκεί, προκρίνεται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο (η Αλμπαθέτε 4η, η Μαγιόρκα 5η). Βέβαια, η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή, γι αυτό και ελπίζει βάσιμα στην άνοδο.  Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία φορά που υπέστη τρεις ήττες στη Β’ κατηγορία ήταν τον Σεπτέμβριο του 2017! H Aλμπαθέτε επικράτησε 3-1 φέτος στο «Iberostar», ενώ νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Μαγιόρκα. Στην τελευταία δεκάδα αγώνων με τους Νησιώτες μετρά πέντε νίκες και τρεις ήττες.

Ολα για την Primera η Μαγιόρκα

Πειθαρχημένη στα πλέι οφ ανόδου η Μαγιόρκα επικράτησε 2-0 της Αλμπαθέτε κι έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο. Η Μαγιόρκα εξασφάλισε την 5η θέση στην κανονική διάρκεια και πλέον τα δίνει όλα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη LaLiga. Οι Νησιώτες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια με τρεις αγώνες χωρίς νίκη, αλλά ο Ντάνι Ροντρίγκεθ φρόντισε να… τιμωρήσει την πρώην του ομάδα με το γκολ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Αλλωστε, εντός έδρας έχει να χάσει από τις 8 Δεκεμβρίου (9-2-0 έκτοτε). Πάντως, μακριά από αυτή έχει μόλις δυο νίκες στις εννέα τελευταίες εξόδους της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X