Μεταγραφές: Οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των Top ομάδων!

Μεταγραφές: Οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των Top ομάδων!

Τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν, το Champions League μπήκε στην τελική ευθεία και οι ομάδες άρχισαν την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Το μεταγραφικό παζάρι αναμένεται και φέτος «καυτό», οι σύλλογοι της Premier League μπαίνουν δυνατά, ενώ θα ακολουθήσουν και οι άλλοι μεγάλοι της Ευρώπης. Πολλά τα ονόματα που βρίσκονται στις λίστες των προπονητών, όπως αυτά των: Μέσι, Πογκμπά, Γκρίλις, Γκριεζμάν, Μπέιλ, Τσίλγουελ, Ινγκς, Στόουνς, Κουτίνιο, Κουλιμπαλί, Κομάν, Χιμένεθ. Η Premier League είναι πιθανό να αναδειχθεί και φέτος στη Λίγκα με τις κορυφαίες μεταγραφές, οι οποίες ολοκληρώνονται στις 5 Οκτωβρίου. Πάμε να δούμε έξι «καυτά» ονόματα που ίσως εξελιχθούν σε μεταγραφικά θρίλερ…

Λιονέλ Μέσι: Εντονες οι φήμες πως ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν πως έχει σχέση με τη μεταγραφή του στην Ίντερ. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να αποχωρήσει μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τους Καταλανούς. Ο Αργεντινός σταρ είναι η κρυφή επιθυμία όλων των μεγάλων της Ευρώπης, με τους «Νερατζούρι» να κοιτάζουν πιο ζεστά την περιπτωσή του. Παράλληλα, αυτός που δεν έχει κρύψει ποτέ το… όνειρό του να ξανασυνεργαστούν είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι πλέον… ελεύθερη για μεταγραφές. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε θέση να κάνει την οικονομική υπέρβαση και δεν αποκλείεται μετά το τέλος του Champions League να έχουμε… θρίλερ. «Πρέπει να κάνουμε γενική αυτοκριτική, ξεκινώντας από τους παίκτες. Είμαστε η Μπάρτσα και είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε σε όλα τα ματς» είχε τονίσει μετά την απώλεια του τίτλου κι έβαλε… φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια.

Τζακ Γκρίλις: Ο παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα στην παραμονή της Άστον Βίλα στην Premier League. O 24χρονος μέσος των Βίλανς είχε μια απίθανη σεζόν, με 10 γκολ και 8 ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα του Γκρίλις να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα. Ωστόσο, η τιμή πώλησης του είναι στα… ύψη, μιας και το ποσό εκκίνησης έχει οριστεί στα 90 εκατ. ευρώ. Οι μεγάλες ομάδες της Premier League τον έχουν στα πλάνα τους, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Εξάλλου, Αρσεναλ, Σίτι, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Έβερτον δεν έχουν «σβήσει» το όνομά του από τις λίστες τους.

Πολ Πογκμπά: «Ο Πολ έχει πει πως αν υπήρχε ποτέ η δυνατότητα να έρθει στη Ρεάλ μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα ερχόταν. Θα το έκανε όμως για την ομάδα, όχι για τον Ζιντάν. Μου αρέσει πολύ σαν ποδοσφαιριστής, δεν λέω κάτι καινούριο. Τον ξέρω προσωπικά και είναι πραγματικά πολύ διαφορετικός ποδοσφαιριστής» έχει τονίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Πολ Πογκμπά, τον οποίο κρατά στην κορυφή της λίστας του. Ο Γάλλος μέσος είναι βελτιωμένος με την έλευση του Μπρούνο Φερνάντες, δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο, ωστόσο δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει σε έναν άλλο σύλλογο εκτός Premier League. Δεν είναι όμως μόνο η Ρεάλ που τον θέλει, μιας και ο παίκτης βρίσκεται και στη λίστα της Γιουβέντους. Οι φήμες ήθελαν τη «Μεγάλη Κυρία» εκτός από το οικονομικό, να βάζει και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τους Ράμσεϊ, Ραμπιό. Ο 41χρονος προπονητής μετά και την αποχώρηση του Ματουϊντί αναζητά έναν δυναμικό μέσο και ο Πολ Πογκμπά αποτελεί προτεραιότητα.

Μπεν Τσίλγουελ: Θεωρείται στους κορυφαίους μπακ του Νησιού, αφού με τη φανέλα της Λέστερ έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή σεζόν. Στα 23 του χρόνια είναι ήδη διεθνής με την Αγλία, αλλά κι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Aλλωστε, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Βέβαια, οι «Αλεπούδες» δεν θα τον παραχωρήσουν εύκολα, μιας θα χρειαστεί να δαπανηθούν περίπου 80 εκατ. ευρώ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να «θωρακίσει» την άμυνά του και πιέζει για τη μεταγραφή του Μπεν Τσίλγουελ. Βέβαια, στη μάχη της απόκτησης του είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να κάνει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή από τη Λέστερ, μετά από αυτή του Μαγκουάιρ.

Φελίπε Κουτίνιο: Ολη η Ευρώπη στα πόδια του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Μπάγερν, ενώ και η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Η Άρσεναλ έχει μπει πιο δυνατά στη μάχη απόκτησής του, ταιριάζει ακριβώς στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, ωστόσο ενδεχόμενη απόκτηση του Γουίλιαν, ίσως βάλει φρένο στη μεταγραφή του. Πολλές ομάδες της Premier League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ωστόσο η λάμψη του Βραζιλιάνου αντανακλά και στη Serie A, μιας και Ίντερ, Γιουβέντους θέλουν να τον δουν στα χρώματά τους. Μάλιστα, ο Αντρέα Πίρλο φέρεται να τον έβαλε στα πλάνα του με το… καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του. Οσο για τους «Νερατζούρι», κοιτάζουν αρκετά παίκτες με πλούσια εμπειρία στην Premier League.

Γκάρεθ Μπέιλ: Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε στο σημείο να βρίσκεται μόνος του στις εξέδρες. Να βλέπει την καριέρα του σαν ένα άδειο κέλυφος. Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έχει εκτός πλάνων, ενώ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και για το κρίσιμο ματς με τη Σίτι. Ο Μπέιλ είχε κάνει τη διαφορά στον τελικό του Κιέβου και μετά η πορεία ήταν πτωτική. Αυτή η σεζόν ήταν από καιρό η χειρότερη για τον 31χρονο στη Μαδρίτη. Πέτυχε μόνο τρία γκολ σε 20 παιχνίδια και η εικόνα του ήταν κακή! Τα πράγματα ήταν διαφορετικά την περσινή σεζόν με 14 γκολ, ενώ πριν μια διετία είχε 21 τέρματα. Συνολικά, πέτυχε 105 γκολ σε 251 αγώνες. Εγινε απόσβεση των 101 εκατ. Ευρώ που δόθηκαν το 2013; Υπάρχουν πάντως ομάδες που θα έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν όπως η Τότεναμ, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Νιουκάστλ και σύλλογοι από το MLS. θυμίζουμε, πως τον Γενάρη είχε συμφωνήσει με την Jiangsu Suning, αλλά οι Κινέζοι δεν έδωσαν στη Ρεάλ το ποσό που ζητούσε.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ειδικά μεταγραφών με δεκάδες πρωτότυπες αγορές! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X