Ποιες ομάδες πληρώνουν περισσότερο για τις μεταγραφές;

Ποιες ομάδες πληρώνουν περισσότερο για τις μεταγραφές;

Σε ποια χώρα γίνονται οι πιο ακριβές μεταγραφές; Λαμπερότερο πρωτάθλημα; Μεγαλύτερα μπάτζετ και μισθοί; Οι αριθμοί του bwin News τα αποκαλύπτουν!

Το περσινό πρωτάθλημα της Premier League εξελίχθηκε σε… περίπατο για τη Σίτι, με την ομάδα του Πεπ να σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ! Φέτος, η Premier έγινε πιο λαμπερή, το πρωτάθλημα έχει τρεις βασικούς μνηστήρες (Λίβερπουλ, Σίτι, Τότεναμ) για τον τίτλο, αλλά και δυο που θα παλέψουν (Τσέλσι, Γιουνάιτεντ). Είναι μόνο ο ανταγωνισμός που κάνει την Premier League τόσο δυνατή; Ομάδες που συνεχώς σπάζουν τα ρεκόρ μεταγραφής, η ποιότητα που ανεβαίνει, ο τρελός ρυθμός. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι εδώ σε όλο του το μεγαλείο! Πέρσι, η Σίτι κέρδισε το πρωτάθλημα και είχε μισθούς 260 εκατ. λιρών και η Γιουνάιτεντ που δεν τα κατάφερε πλήρωσε 296 εκατ. λίρες.

Κάθε χρόνο η Premier League ανοίγει την ψαλίδα και είναι χαρακτηριστικό πως το 1.05 δις. ευρώ που δαπανήθηκε το καλοκαίρι του 2014, ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν! Ο μέσος όρος χρημάτων μεταγραφής για έναν βασικό παίκτη στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας στο Νησί αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ, όταν στη La Liga που ακολουθεί δεν είναι ούτε το μισό (4.7 εκατ.), ενώ ακολουθεί η Serie A (4.6 εκατ.). η Bundesliga (4 εκατ.) και μετά η Ligue 1 (3.5).

To top 6 των μεταγραφών στην Premier League έχει μέσο όρο κόστους στα 31 εκατ. ευρώ, όταν στη La Liga αγγίζει τα 17 εκατ.! Η ψαλίδα είναι μεγάλη, όπως θα διαπιστώσετε και από τα γραφήματα που παρουσιάζει η bwin News! Μπορεί στο top 5 των μεγαλύτερων deals να είναι μόνο μια ομάδα από την Αγγλία (η αγορά του Πολ Πογκμπά από τη Γιουνάιτεντ), ωστόσο οι μεταγραφές είναι περισσότερες και οι μισθοί… ξεφεύγουν σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X