Τα καλύτερα δίδυμα όλων των εποχών!

Τα καλύτερα δίδυμα όλων των εποχών!

Υπάρχουν δίδυμα που γράφουν ιστορία με τα γκολ και την προσφορά τους, υπάρχουν δίδυμα που κάνουν τη διαφορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα!

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω βρήκαμε μεγάλα επιθετικά δίδυμα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έπαιξαν μαζί για έξι σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά επτά τίτλους ανάμεσα στους οποίους και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας Ντι Στέφανο – Πούσκας πέτυχαν σε 433 αγώνες 359 γκολ. Στην Αγγλία οι Κένι Νταλγκλίς – Ίαν Ρας συνέδεσαν το όνομα τους με τη μεγάλη Λίβερπουλ της δεκαετίας του 80΄. Έπαιξαν μαζί στους κόκκινους για εννιά σεζόν κατακτώντας 16 τίτλους και σκόραραν 337 γκολ. Ένα από τα πιο δολοφονικά δίδυμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Άντι Κόουλ και τον Ντουάιτ Γιορκ, στα τέσσερα χρόνια της κοινής τους παρουσίας στην Μάντσεστερ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο και σε 288 συμμετοχές πέτυχαν 129 γκολ.

Τι λένε όμως οι αριθμοί για την Premier League από το 2001; Συνδυάζοντας λεπτά, συμμετοχές, γκολ και εμφανίσεις το δίδυμο Τζέκο – Νταβίδ Σίλβα προσφέρουν 16 γκολ σε 5383 λεπτά, οι Ζιρού – Οζίλ έχουν 19 τέρματα σε 6548 λεπτά και στην 3η θέση είναι το δίδυμο φωτιά της Τότεναμ (Σον-Κέιν) με 15 γκολ σε 5525 λεπτά. Η πρώτη πεντάδα κλείνει με τους Αγουέρο – Ντε Μπρόινε, αλλά και τους Σον-Ντέλι Αλι.

Στα καλύτερα αμυντικά δίδυμα όλων των εποχών στο Νησί ξεχωρίζει αυτό τον Κάραγκερ – Αγκερ της Λίβερπουλ με 58 γκολ παθητικό σε 8171 λεπτά, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το δίδυμο Φέρντιναντ – Βίντιντς με 84 γκολ παθητικό σε 11692 λεπτά. Τέρι – Γκαλάς και Τέρι Καρβάλιο είναι στην 3η και την 4η θέση της κατάταξης αντίστοιχα!

Φέτος, το παραγωγικότερο δίδυμο με βάση τα λεπτά συμμετοχής είναι οι Λακαζέτ – Ομπαμεγιάνγκ με 7 γκολ σε 1687 λεπτά και ακολουθούν οι Κινγκ – Μπρουκς με 5 σε 1251 λεπτά. Ο Ράμσεϊ μπορεί να υπέγραψε στη Γιουβέντους για το καλοκαίρι, αλλά μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ είναι στην 3η θέση της κατάταξης!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X