Πώς να «νικήσεις» την αγορά του FIFA 19

Πώς να «νικήσεις» την αγορά του FIFA 19

Αρκετός είναι ο κόσμος που αγοράζει ένα αντίγραφο των μεγάλων video games πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, όμως χάνουν πολλά οφέλη αν αγόραζαν την πραγματική έκδοση. Το ίδιο ισχύει για το FIFA 2019, στο οποίο ξεχωρίζει το Ultimate Team, μία τελείως διαφορετική κατηγορία που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την αγορά του παιχνιδιού.

Εκεί που φτιάχνεις την ομάδα σου από την αρχή, συλλέγοντας κάρτες με παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στα γήπεδα, αλλά και «αστέρες» του παρελθόντος. Το ζητούμενο είναι να γνωρίζεις πότε να αγοράσεις και να πουλήσεις παίκτες, αλλά ποιους και με τι ικανότητες θα επιλέξεις. Εδώ, θα αναλύσουμε τους πιο φθηνούς ποδοσφαιριστές σε κάθε πρωτάθλημα, τι ευκαιρίες υπάρχουν στα μεγάλα και πιο εμπορικά πρωταθλήματα και να μετατρέψουμε την αξία τους στο παιχνίδι με τον πραγματικό… κόσμο!

Πώς αγοράζεις παίκτες; Το παιχνίδι σου δίνει κέρματα ανάλογα με τις νίκες, τις αποστολές που βγάζεις εις πέρας, αλλά και πουλώντας παίκτες, ώστε να αυξηθεί το… μπάτζετ της ομάδας σου. Βέβαια, υπάρχουν και τα FIFA Points τα οποία τα αγοράζεις με πακέτα που προσφέρει το παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι πιο ακριβοί

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι το πιο ακριβό πράγμα στο παιχνίδι είναι οι κάρτες που αντιπροσωπεύουν παίκτες «θρύλους» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που κάνουν ακόμα και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίο Μέσι να φαίνονται… μικροί! Από φέτος το παρών δίνουν και οι Γιόχαν Κρόιφ, αλλά και Τζόρτζ Μπεστ, όπου για να τους αγοράσεις με πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι αγγίζουν τα 5.000 ευρώ! Για παλιούς «αστέρες» χαρακτηριστική ήταν η περσινή περίπτωση του Βραζιλιάνου, Ρονάλντο, ο οποίος κόστιζε 800 ευρώ σε πραγματικά χρήματα. Πάντως, εντοπίστηκε το μέγιστο ποσό που έχει τοποθετηθεί στο παιχνίδι για αγορά του «φαινόμενο», το οποίο έφτασε στα 5 εκατομμύρια νομίσματα!

Τα ακριβότερα πρωταθλήματα είναι τα «μεγάλα», με την Πρέμιερ Λιγκ να καταλαμβάνει την τρίτη θέση, χάρη στην άνοδο της Α’ Ιταλίας στην πρώτη λόγω μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Ισπανίας στη δεύτερη με την αξία του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Τα «έξοδα» για το… χτίσιμο!

Μπορεί οι καλύτερες ομάδες να κοστίζουν ένα μεγάλο ποσό, ωστόσο το «χτίσιμο» ενός αξιοσέβαστο συνόλου δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση. Ενας μέσος παίκτης με βαθμολογία 84 κοστίζει μόλις 2 ευρώ, ενώ εκείνοι που έχουν βαθμολογία 82 αξίζουν κάτω από ένα ευρώ. Οι τιμές των παικτών σαφώς αλλάζουν αν αυξάνεται ή μειώνεται η βαθμολογία του παίκτη.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως έδειξαν και τα περσινά νούμερα, οι κορυφαίες ομάδες έχαναν σε αξία. Μία ομάδα μπορεί να έκανε εκκίνηση με αξία 400 ευρώ, τον Ιανουάριο να έφτανε στα 270 και τον Ιούνιο, στο «σβήσιμο» των πρωταθλημάτων, τα 34!

Όπως είδαμε και παραπάνω, τα τρία πρώτα πρωταθλήματα (Α’ Ισπανίας, Α’ Ιταλίας και Πρέμιερ Λιγκ) είναι τα πιο ακριβά για αγορά παικτών, με τις μικρομεσαίες ομάδες των συγκεκριμένων κατηγοριών να είναι οι πιο προσιτές επιλογές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της  bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X