Μπρέσια - Ίντερ: Επιστροφή στην κορυφή!

Μπρέσια – Ίντερ: Επιστροφή στην κορυφή!

Εναρξη: 22:00, 29/10/2019
Γήπεδο: Stadio Mario Rigamonti

Η Ίντερ υπέπεσε σε γκέλα κόντρα στην Πάρμα, φιλοξενείται από την Μπρέσια και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Για την υπέρβαση η Μπρέσια
Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις, επιστροφή στις ήττες για τη Μπρέσια, η οποία δεν τα κατάφερε στη Γένοβα και ηττήθηκε 3-1 από τη Τζένοα. Προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο τα πολλά κενά στην άμυνα έφεραν την ανατροπή. Με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια την έχουν φέρει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Αλλωστε, διαθέτει από τις χειρότερες επιθέσεις και άμυνες στη Serie A.

Ρεκόρ με Ίντερ ο Μιλίτο
Η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή της Serie A, αλλά δεν την εκμεταλλεύθηκε, αφού έμεινε στο 2-2 με την Πάρμα και στη 2η θέση. Ο Καντρέβα, άνοιξε το σκορ, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων, ήταν άμεση και πέτυχαν δυο γκολ. Οι νερατζούρι πίεσαν όσο μπορούσαν στην επανάληψη και στο 51’ βρήκαν το 2-2 με τον Λουκάκου. Ως εκεί όμως… Πλέον, φιλοξενείται από τη Μπρέσια και σε 44 αναμετρήσεις μετρά 24 νίκες, 16 ισοπαλίες και 4 ήττες, μάλιστα, οι τρεις από αυτές ήρθαν στο Mario Rigamonti Στα δέκα πιο πρόσφατα οι Νερατζούρι έχουν έξι νίκες, μια ήττα, αλλά έχουν σκοράρει σε όλα.

Τα βλέμματα στον Λουκάκου, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός. Ο μοναδικός που έχει πέντε γκολ στα ισάριθμα πέντε εκτός είναι ο Ντιέγκο Μιλίτο το 2009.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X