Ίντερ - Πάρμα: Με φόρα οι Νερατζούρι!

Ίντερ – Πάρμα: Με φόρα οι Νερατζούρι!

Εναρξη: 19:00, 26/10/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Η Ίντερ με φόρα από τη νίκη επί της Ντόρτμουντ υποδέχεται την Πάρμα, έχοντας σύμμαχο και την παράδοση. Χωρίς… φορ οι φιλοξενούμενοι!

Ανεβασμένη η Ίντερ
Με τη Σλάβια Πράγας παρουσιάστηκε μουδιασμένη και υπέπεσε σε γκέλα, με την Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή μόλις για ένα ημίχρονο και ηττήθηκε, ωστόσο κόντρα στη Ντόρτμουντ ήταν εξαιρετική, είχε διάρκεια και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση. Εντός έδρας τρίποντο 2-0 και μπήκε ξανά δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16» του Champions League. Eτσι, βρέθηκε στη 2η θέση μαζί με τους Βεστφαλούς και στην έδρα τους θα δώσει… τελικό! Στο πρωτάθλημα η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας 4-3 της Σασουόλο, έκανε τα εύκολα… δύσκολα, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αντόνιο Κόντε. Παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τη Γιουβέντους και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Στα 16 τελευταία εντός με την Πάρμα, έχει 10 νίκες, πέντε ισοπαλίες, ενώ πέρσι ήρθε το μοναδικό διπλό! Εκτός ο Ντ’ Αμπρόζιο, οι χαφ Σένσι, Βεσίνο και ο επιθετικός Αλέξις Σάντσες

Απίστευτος Κορνέλιους. Μπήκε στο 11’ στη θέση του τραυματία Ινγκλέζε και με χατ τρικ σε οκτώ λεπτά οδήγησε την Πάρμα στο εντυπωσιακό 5-1 επί της Τζένοα στο «Ενιο Ταρντίνι». Ανέβηκε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Ομάδα που δεν φοβάται τον αντίπαλο και είναι γεγονός πως δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία.Ωστόσο, στο Μιλάνο θα παρουσιαστεί χωρίς… φορ, μιας και οι Ινγκλέζε, Κορνέλιους είναι τραυματίες. Η Πάρμα μετρά μια νίκη στους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X