Μπρέσια - Γιουβέντους: Να χτίσει σερί η «Μεγάλη Κυρία»

Μπρέσια – Γιουβέντους: Να χτίσει σερί η «Μεγάλη Κυρία»

Εναρξη: 22:00, 24/09/2019
Γήπεδο: Stadio Mario Rigamonti, Μπρέσια

Παγίδα για τη Γιουβέντους στο «Stadio Mario Rigamonti», όπου φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Μπρέσια. Μοιρασμένη η παράδοση των δυο ομάδων. 

Θετικό ξεκίνημα η Μπρέσια
Αμεση η αντίδραση της Μπρέσια στην εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια, καθώς επικράτησε 1-0 στο Φρίουλι της Ουντινέζε. Ηταν καλύτερα, είχε περισσότερα να δώσει κι ένα γκολ του Ρόμουλο ήταν αρκετό για να φέρει το τρίποντο. Ηταν το δεύτερο στη σεζόν, μιας και είχε προηγηθεί νωρίτερα η νίκη επί της Κάλιαρι. Εχει μπει θετικά στη σεζόν και δείχνει πως μπορεί να κάνει ζημιές αν υποτιμηθεί.

Δεν πείθει η Γιουβέντους
Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ατλέτικο, δίνοντας την ευκαιρία στους Ράμσεϊ και Ντεμιράλ να κάνουν ντεμπούτο ως βασικοί, ενώ ο Ντιμπάλα για πρώτη φορά φέτος ήταν βασικός. Ο Τούρκος έκανε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Βερόνα, ο Ουαλός έβαλε το γκολ της ισοφάρισης και ο Μπουφόν έκανε μια επέμβαση στο 90′ κρατώντας τους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, ο Ιταλός γκολκίπερ έφτασε τις 902 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με συλλόγους (δεν υπολογίζεται η εθνική ομάδα), ισοφαρίζοντας τον Μαλντίνι! Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι είναι 657 αγώνες με τη Γιουβέντους, 220 με την Πάρμα και 25 με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Γιουβέντους δεν πείθει με την εικόνα της, προβληματίζει στο δημιουργικό κομμάτι και ο Σάρι καλείται να βρει λύσεις. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρά μόλις νίκη, έχοντας και δυο ήττες.

Μπρέσια – Γιουβέντους, η παράδοση

Απόλυτη ισορροπία στα πέντε τελευταία στο «Stadio Mario Rigamonti», αφού Μπρέσια και Γιουβέντους έχουν δυο νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

10/11/10 Μπρέσια – Γιουβέντους 1-1
10/03/07 Μπρέσια – Γιουβέντους 3-1
12/09/04 Μπρέσια – Γιουβέντους 0-3
06/03/04 Μπρέσια – Γιουβέντους 2-3
08/12/02 Μπρέσια – Γιουβέντους 2-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X