Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 ηγέτης της Γιουβέντους και με σφραγίδα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 ηγέτης της Γιουβέντους και με σφραγίδα!

Με συμμετοχή σε 28 γκολ στη Serie A και με απίθανες αντιδράσεις, όπως ο πανηγυρισμός με την Dybala Mask μαρτυρούν πως ο Κριστιάνο έγινε ήδη ηγέτης της Γιουβέντους!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω τα γενέθλια μου εδώ. Το Τορίνο μου αρέσει πολύ, είναι μια όμορφη και ήρεμη πόλη. Η οικογένεια μου αισθάνεται υπέροχα στην Ιταλία και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ, είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία» τόνιζε πριν λίγες ημέρες ο Κριστιάνο στα 34α του γενέθλια! 34; Ναι, ο Πορτογάλος όμως δεν πτοείται και στο Τορίνο περνά τη δεύτερή του εφηβεία. Αλλωστε, οι αριθμοί του, τα γκολ του, οι πανηγυρισμοί με τον Ντιμπάλα μαρτυρούν πως έχει ακόμα διάθεση για πολλά περισσότερα! Με τη Σασουόλο βρήκε δίχτυα και ήταν το 9ο σερί εκτός έδρας ματς στο οποίο σκόραρε, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για ένα πρωτάθλημα (ο Μπέπε Σινιόρι σκόραρε σε 10 συνεχόμενα εκτός έδρας αλλά δεν ήταν όλα στην ίδια σεζόν). Ο CR7 είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της Γιούβε, έχοντας πετύχει περισσότερα γκολ (για την Serie A) μακριά από το Τορίνο (10) και λιγότερα στο Allianz Stadium (9).

Με 19 γκολ και 9 ασίστ στο πρωτάθλημα, ο Ρονάλντο έχει συμμετοχή σε 28 από τα 52 γκολ των Μπιανκονέρι, δηλαδή στο 54% των τερμάτων που έχει βάλει η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Και το γεγονός ότι αυτά τα 19 γκολ και οι 9 ασίστ έχουν έρθει σε 2085 λεπτά, σημαίνει ότι κάθε 75 περίπου λεπτά, από τα πόδια του Κριστιάνο αρχίζει ένα γκολ της Γιουβέντους! Έτσι, σε περίπτωση που σκοράρει, βγάζοντας και ασίστ στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Μπολόνια, θα σπάσει ένα δικό του προσωπικό ρεκόρ που κρατάει από τον Νοέμβριο του 2014.Τότε αγωνιζόμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρονάλντο είχε καταφέρει να σκοράρει, μοιράζοντας και ασίστ, σε τρία συνεχόμενα ματς της Βασίλισσας στην Primera Division.

Η κίνηση του Κριστιάνο στο ματς με τη Σασουόλο να πανηγυρίσει με την Dybala Mask, δείχνοντας τον Αργεντίνο στον πάγκο για να του αφιερώσει το γκολ, ήταν κάτι που αποθεώθηκε όχι μόνο από τον Πάουλο αλλά και από όσους είναι κοντά στη Γιουβέντους. Το βράδυ της Παρασκευής ο Ντιμπάλα βρήκε δίχτυα και γιόρτασε με τον trademark πανηγυρισμό του CR7…

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X