Φιορεντίνα - Σαμπντόρια: Το αρνητικό ρεκόρ των Βιόλα!

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια: Το αρνητικό ρεκόρ των Βιόλα!

Eναρξη: 22:00, 25/09/2019
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Σαμπντόρια στο Αρτέμιο Φράνκι και θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της σεζόν στη Serie A.  Τετάρτη, η… αγαπημένη μέρα του Μοντέλα.

Χωρίς νίκη η Φιορεντίνα

Είχε προηγηθεί η καλή εμφάνιση με τη Γιουβέντους και η σημαντική εντός έδρας ισοπαλία (0-0) που απέσπασε. Στην Πάρμα τα πήγε υπέροχα για 85 λεπτά η Φιορεντίνα, όπου βρέθηκε να προηγείται 2-0 της Αταλάντα. Ωστόσο, η πίεση, τα αμυντικά κενά, αλλά και η κόπωση του εντυπωσιακού Ριμπερί έφεραν την ανατροπή! Η νίκη δεν ήρθε ούτε σε αυτό το ματς, η Φιορεντίνα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 και παρέμεινε χωρίς τρίποντο έπειτα από τέσσερις στροφές, αλλά και στον πάτο της Serie A. Μπορεί να υπάρχουν χαμόγελα για τις εμφανίσεις του Γάλλου σταρ, ωστόσο ο προβληματισμός για τον κόουτς του συλλόγου ολοένα και μεγαλώνει. Η Τετάρτη πάντως… αρέσει στον Βιτσέντζο Μοντέλα, ο οποίος σε πέντε ματς για τη Serie A μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που έχασε αυτή την ημέρα για το πρωτάθλημα ήταν από τη Γιουβέντους τον Απρίλιο του 2015!

Ανάσα η Σαμπντόρια
Νίκη για τους Γενοβέζους που ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας της Serie A με το 1-0 επί της Τορίνο στο «Λουίτζι Φεράρις» χάρη στο γκολ του Γκαμπιαντίνι στο 56’. Υπήρξε έντονη κριτική, ωστόσο η νίκη έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια και ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι πλέον πιο άνετος, μιας και απομακρύνθηκαν τα σενάρια απόλυσης.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια,οι αριθμοί του ματς

Η Φιορεντίνα έχει χάσει μόλις ένα από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια από τη Σαμπντόρια, έχοντας σε αυτό το διάστημα έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η Σαμπντόρια είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Τοσκάνη για τη Serie A, μετρώντας 3 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Η Φιορεντίνα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 13 τελευταία εντός. Πιο πρόσφατη νίκη στο Αρτέμιο Φράνκι τον Δεκέμβριο του 2018 κόντρα στην Εμπολι.

Οι Βιόλα έχουν μόλις δυο βαθμούς στη σεζόν. Μόνο τις σεζόν 1935/36, 1946/47 και 1977/78 δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν στις πέντε πρώτες στροφές.

Η Σαμπντόρια πρέπει να γυρίσει στη σεζόν 1985-86, όπου μέτρησε τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Φέτος έχει δυο σε ισάριθμες εξόδους.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X