Τορίνο - Μίλαν: Χωρίς παράδοση στο Piemonte!

Τορίνο – Μίλαν: Χωρίς παράδοση στο Piemonte!

Εναρξη: 22.00, 26/09/2019
Γήπεδο: Giuseppe Meazza

Η Μίλαν δεν έπεισε στο ντέρμπι με την Ίντερ και απέναντι στην Τορίνο ψάχνει… αντίδραση. Ωστόσο, η παράδοση στο Piemonte είναι κάκιστη!

Ψάχνει νίκη η Τορίνο
Το δυνατό ξεκίνημα της Τορίνο δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αφού μετά τις δυο πρώτες νίκες, ακολούθησαν δυο διαδοχικές ήττες. Κακή εμφάνιση στο εντός με τη Λέτσε (1-2), κάκιστη στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια (0-1). Ετσι, χάθηκε η ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή με τον Βάλτερ Ματσάρι να αναζητά τρόπους επιστροφής στις νίκες. Καλείται να βρει επιθετικές λύσεις, μιας και η σεζόν έχει αρχίσει τρελά και η Τορίνο δείχνει να δυσκολεύεται στο γκολ! Ο μέσος της Γκρανάτα, Ντανιέλε Μπασέλι έχει πετύχει τρία γκολ κόντρα στη Μίλαν, τα περισσότερα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πρόβλημα στο γκολ η Μίλαν
Κόντρα σε Μπρέσια και Βερόνα η Μίλαν πήρε αυτό που ήθελε (νίκες με 1-0), χωρίς όμως να πείσει με την απόδοσή της. Απέναντι στην Ίντερ, οι Ροσονέρι έβγαλαν ένα κάκιστο πρόσωπο, ηττήθηκαν εύκολα 2-0 εντός έδρας και μάλιστα στάθηκαν τυχεροί, μιας και οι νερατζούρι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Η Μίλαν προβληματίζει έντονα στο δημιουργικό κομμάτι, σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχοντας δυο γκολ στη σεζόν! Αλλωστε, το αστέρι της, ο Κρίστοφ Πιόντεκ δεν έχει βρει δίχτυα τον Σεπτέμβρη, όταν πριν σε έξι ματς πρωταθλήματος τον συγκεκριμένο μήνα είχε οκτώ γκολ!

 

Τορίνο vs Μίλαν, οι αριθμοί του ματς

Την τελευταία φορά που η Τορίνο παρουσιάστηκε κόντρα στη Μίλαν αήττητη σε έξι ματς απέναντί της στη Serie A ήταν το 1978! Τη δεδομένη στιγμή μετρά

Την τελευταία φορά που η Μίλαν κέρδισε στο Piemonte για τη Serie A ήταν τη σεζόν 2012-13, από τότε οι Ροσονέρι μετρούν πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες από Τορίνο και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει λιγότερα γκολ (2) στη Serie A από τη Μίλαν αυτή τη σεζόν. Ανάλογο αρνητικό ρεκόρ για τους Ροσονέρι είχε σημειωθεί τη σεζόν 1986-87!

Μίλαν (10) και Τορίνο (9) είναι δυο από τις τρεις ομάδες (Ιντερ 10) με τα περισσότερα clean sheets στη Serie A στο 2019.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X