Τελευταία αγωνιστική στη Serie A και το βλέμμα σε Champions League και υποβιβασμό!

Τελευταία αγωνιστική στη Serie A και το βλέμμα σε Champions League και υποβιβασμό!

Τελευταία στροφή στη Serie A και το βλέμμα είναι στραμμένο στις δυο θέσεις για το Champions League, στο Europa League, αλλά και στην ομάδα που θα πέσει στη Serie B!

Το τελευταίο από τα Top πρωταθλήματα ολοκληρώνεται την Κυριακή και η Serie A στρέφει πάνω της όλα τα βλέμματα! Μπορεί η Γιουβέντους να έχει πάρει άνετα το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα, μπορεί η Νάπολι να εξασφάλισε εύκολα τη 2η θέση, ωστόσο παραμένουν ανοιχτές οι δυο θέσεις του Champions League, αυτές του Europa και φυσικά αυτή της παραμονής στη Serie A! Ξεκινάμε με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι που έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Η Αταλάντα θέλει νίκη με την αδιάφορη Σασουόλο για να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για το Champions League!

Η Ιντερ για το Champions League

Εκτός των άλλων παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Η Ιντερ ισοβαθμεί με την Αταλάντα παίζει την τελευταία αγωνιστική με την Εμπολι και με νίκη θα βρεθεί και φέτος στ’ αστέρια! Πέρσι έγινε το restart, οι Νερατζούρι δεν θέλουν να χάσουν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και το ματς της Κυριακής είναι… τελικός! Βέβαια, στα δέκα τελευταία ραντεβού έχει εννέα νίκες με την αντίπαλό της και η πιο… πρόσφατη ήττα χάνεται στο 2004!

Η Μίλαν έκανε την αντεπίθεσή της και με τρεις διαδοχικές νίκες μπήκε ξανά στο κόλπο του Champions League. Βέβαια, μέχρι την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τ’ αστέρια ο δρόμος είναι μεγάλος. Νίκη επί της αδιάφορης ΣΠΑΛ εκτός και παράλληλα στραβοπάτημα της Ιντερ ή της Αταλάντα.

Η μάχη της παραμονής ήταν μεγάλη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και το δράμα έφτασε στην κορύφωσή του. Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Τζένοα, αλλά και οι Εμπολι και Φιορεντίνα μόνο σίγουρες δεν μπορούν να αισθάνονται. Στην τελευταία αγωνιστική έχουμε το Φιορεντίνα-Τζένοα, το οποίο μπορεί να στείλει στη Serie B τους Βιόλα, αν ηττηθούν και παράλληλα η Εμπολι πάρει νίκη επί της Ιντερ στο Μιλάνο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πάντως ανάμεσα στην Εμπολι και τη Τζένοα, οι Γενοβέζοι θα πανηγυρίσουν την παραμονή!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X