Serie Α: Οι μονομάχοι για τ' αστέρια του Champions League!

Serie Α: Οι μονομάχοι για τ’ αστέρια του Champions League!

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Serie A και η μάχη για το σεντόνι είναι στο κόκκινο! Τέσσερις μονομάχοι για το Champions League, δυο τα φαβορί!

Με τις Γιουβέντους και Νάπολι να έχουν καθαρίσει εδώ και πολύ καιρό και μαθηματικά, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες που θα τις ακολουθήσουν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα οι Ιντερ, Αταλάντα, Μίλαν και Ρόμα, δύο αγωνιστικές, πολλά τα σενάρια για τ’ αστέρια.

Φαβορί για Champions League η Ιντερ

Αυτή που δείχνει να είναι πιο κοντά στο Champions League είναι η Ιντερ. Οι Νερατζούρι έχουν 66 βαθμούς, στη συνέχεια αντιμετωπίζουν τη Νάπολι εκτός έδρας και την Εμπολι εντός. Οι Μιλανέζοι ξέρουν ότι αν πάρουν τρεις βαθμούς σε αυτά τα δυο ματς θα πάνε στους 69 βαθμούς και θα είναι σίγουροι για την έξοδο τους στο Champions League. Η Ιντερ έχει υπέρ της την ισοβαθμία με την Μίλαν (δύο νίκες), είναι στα ίδια με την Ρόμα, έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά, ενώ υστερεί σε ισοβαθμία με την Αταλάντα (ισοπαλία και ήττα).

Οι Μπεργκαμάσκι, μετά τους Νερατζούρι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Είναι στην 4άδα έχοντας 65 βαθμούς και έχουν μπροστά τους τις Γιουβέντους (εκτός έδρας) και Σασουόλο (εντός). Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι χρειάζεται τέσσερις βαθμούς σε αυτά τα δύο ματς για να είναι σίγουρη για την έξοδο της στο Champions League. Σε ισοβαθμία η Αταλάντα υπερτερεί έναντι της Ιντερ (νίκη και ισοπαλία), υστερεί έναντι της Μίλαν (ισοπαλία και ήττα), είναι στα ίδια με τη Ρόμα (δύο ισοπαλίες με 3-3 αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά η Αταλάντα).

Η Μίλαν και η… τύχη!

Η Μίλαν, ακολουθεί με 62 βαθμούς. Οι Ροσονέρι κατέρρευσαν στο πιο σημαντικό κομμάτι και πλέον εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των άλλων. Η Μίλαν έχει να παίξει με Φροζινόνε (εντός) και Σπαλ (εκτός), με τους έξι βαθμούς να αποτελούν μονόδρομο και από εκεί και πέρα θα περιμένει κάποιο δώρο. Η Μίλαν υπερτερεί σε ισοβαθμία με τις Αταλάντα (νίκη και ισοπαλία) και Ρόμα (νίκη και ισοπαλία), αλλά υστερεί κόντρα στην Ιντερ (δύο ήττες).

Η Ρόμα πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους κι έφτασε τους 62 βαθμούς. Μονόδρομος η νίκη κόντρα σε Σασουόλο (εκτός) και Πάρμα (εντός), περιμένοντας μετά την… τύχη. Οι Τζιαλορόσι υστερούν έναντι της Μίλαν (ισοπαλία και ήττα και είναι στα ίδια με Ιντερ (καλύτερη διαφορά τερμάτων οι Νερατζούρι όμως) και Αταλάντα (καλύτερη διαφορά τερμάτων οι Μπεργκαμάσκι).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X