Ίντερ – Φιορεντίνα: Τα βλέμματα στο «Μεάτσα»

Ίντερ – Φιορεντίνα: Τα βλέμματα στο «Μεάτσα»

Στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A, σε αμφίρροπη μονομαχία. Οι φιλοξενούμενοι «βιόλα» φιγουράρουν στην τρίτη θέση, με τους γηπεδούχους «νερατζούρι» να είναι ένατοι αλλά μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον αποψινό αντίπαλό τους.

Με ηθικό στα ύψη
Οι «νερατζούρι» προέρχονται από δυο διαδοχικές επιτυχίες, εις βάρος της Τότεναμ (2-1) και της Σαμπντόρια (1-0), σε Champions League και ιταλική Serie A, αντίστοιχα. Κοινό στοιχείο το γεγονός ότι τα τρία γκολ της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήρθαν στα τελευταία λεπτά. Οι Ικάρντι και Βεσίνο σκόραραν εις βάρος των Λονδρέζων, ο Μπρόζοβιτς κατά των Γενοβέζων.

Κεντρικό πρόσωπο της Ίντερ στο αποψινό παιχνίδι δεν θα είναι άλλος από τον Ισπανό χαφ Μπόρχα Βαλέρο. Ο 33χρονος φόρεσε για 165 παιχνίδια πρωταθλήματος τη φανέλα της Φιορεντίνα (2012-2017) και από πέρσι μετακόμισε στο Μιλάνο και τους «νερατζούρι».

Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, φετινά και περσινά, σε επίπεδο πρωταθλήματος η Ίντερ αριθμεί τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η τελευταία νίκη σημειώθηκε στις 17 Απριλίου επί της Κάλιαρι (4-0) για την περσινή Serie A.

Όλες οι αποδόσεις της Serie A εδώ!

Να πείσει για την αξία της
Η Φιορεντίνα φιγουράρει στην πρώτη τριάδα μετά την άνετη επικράτηση επί της ΣΠΑΛ (3-0), χάρη σε γκολ των Πιάτσα, Μιλένκοβιτς και Κιέζα, μπροστά σε 30.000 φιλάθλους της. Τη φετινή σεζόν, οι «βιόλα» δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και επικεντρώνονται καθαρά στο πρωτάθλημα. Στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της πάντως, έχουν μόνο μία νίκη (3-2 Τζένοα, 6/5). Στο Μιλάνο, δυσκολεύεται παραδοσιακά, στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια με την Ίντερ κατέκτησε μόλις δυο φορές τη νίκη.

Από πλευράς της ομάδας της Φλωρεντίας, ο τεχνικός Στέφανο Πιόλι αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, καθώς την περίοδο 2016-17 είχε καθίσει στον πάγκο της Ίντερ. Ο 52χρονος αποχώρησε τον Μάιο του 2017 και τον επόμενο μήνα συμφώνησε με τη Φιορεντίνα στην οποία και συνεχίζει την καριέρα του.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Πρόσφατη παράδοση:

Ίντερ – Φιορεντίνα         3-0
Ίντερ – Φιορεντίνα         4-2
Ίντερ – Φιορεντίνα         1-4
Ίντερ – Φιορεντίνα         0-1
Ίντερ – Φιορεντίνα         2-1
Ίντερ – Φιορεντίνα         2-1
Ίντερ – Φιορεντίνα         2-0
Ίντερ – Φιορεντίνα         3-1
Ίντερ – Φιορεντίνα         1-0
Ίντερ – Φιορεντίνα         2-0

Παίξε νόμιμα στοίχημα από κινητό με υψηλές αποδόσεις! Κατέβασε το app|21+

Σχολιάστε

X