Ίντερ – Σαμπντόρια: Να μείνει στην κούρσα του τίτλου

Ίντερ – Σαμπντόρια: Να μείνει στην κούρσα του τίτλου

Έναρξη: 22.45, 21/06/2020
Γήπεδο: San Siro

Η Ίντερ έμεινε πίσω στην κούρσα του τίτλου πριν τη διακοπή και τώρα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, αρχίζοντας από το παιχνίδι με την Σαμπντόρια. Οι «νερατζούρι» γνωρίζουν ότι αν μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στο -6, τότε θα μπορούν ακόμα να ελπίζουν. Η επανέναρξη, όμως, δεν ήταν καθόλου εύκολη και ο αποκλεισμός από τη Νάπολι στο Κύπελλο «πόνεσε» την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή η Ίντερ

«Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Ύστερα από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής κάθε παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο έρχεται με μεγάλη επιθυμία», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός. Η εμφάνιση στο Κύπελλο μπορεί να μην ήταν καλή, όμως ο Κόντε κρατάει την εμφάνιση του Έρικσεν. Για να χωρέσει τον Δανό στην ενδεκάδα έπρεπε να αλλάξει σύστημα, κάτι που δεν συνηθίζει.

Τώρα, θα έχει όλους σχεδόν τους παίκτες στη διάθεση. Μοναδικός απών θα είναι ο Βεσίνο, ενώ ο Ντε Φράι τραυματίστηκε με τη Νάπολι και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μέχρι και ο Αλέξις Σάντσες θέτει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, σε περίπτωση που ο Κόντε δεν δει βελτίωση στις επιδόσεις του Λαουτάρο Μαρτίνες στην προπόνηση.

Η Ίντερ θα ποντάρει και στα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο την Σαμπντόρια. Οι «νερατζούρι» μετράνε 5 συνεχόμενες νίκες σε αυτό το ζευγάρι, ενώ έχουν χάσει στο Μιλάνο μόλις 1 φορά στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (τον Απρίλιο του 2017). Αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι η 3η συνεχόμενη ήττα, κάτι που έχει να συμβεί από τον Μάιο του 2017. Για τον Κόντε, μάλιστα, κάτι ανάλογο έχει να συμβεί από το 2009, όταν καθόταν στον πάγκο της Αταλάντα… Θα καταφέρει η Ίντερ να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί ή θα συνεχίσει να κάνει όνειρα για τον τίτλο μετά τη διακοπή;

17 κρούσματα κορωνοϊού στην Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια ήταν μία από τις ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ λόγω της πανδημίας. Συνολικά, 17 παίκτες της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση θα είναι δεδομένα δύσκολη. Παρόλα αυτά, υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται για τα καλά στη μάχη του υποβιβασμού και μόλις στο +1 από την 16η θέση, που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και θα ποντάρει πολλά στους πιο έμπειρους παίκτες του, όπως ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο τελευταίος έχει μεν βρει δίχτυα 5 φορά επί της Ίντερ με τη φανέλα της Σαμπντόρια, αλλά το τελευταίο του γκολ είχε έρθει το 2017.

Τώρα, όμως, και ο ίδιος υπολογίζει ότι αυτό αποτελεί «νέο ξεκίνημα» μέσα στην ίδια σεζόν. Και πάντα στα πρώτα παιχνίδια σκοράρει και είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του. Πριν τη διακοπή η Σαμπντόρια είχε βρει τρελό ρυθμό επιθετικά και στα 4 τελευταία της ματς είχαν σημειωθεί συνολικά 19 τέρματα. Θα μπορέσουν οι «μπλουτσερκιάτι» να δείξουν το ίδιο καλό πρόσωπο επιθετικά στην επανέναρξη της Serie A;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Serie A με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X