Ίντερ - Ουντινέζε: Για το απόλυτο και στο βάθος... Σλάβια!

Ίντερ – Ουντινέζε: Για το απόλυτο και στο βάθος… Σλάβια!

Εναρξη: 21:45, 14/09/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Η Ίντερ μπήκε φουριόζα στη Serie A, θέλει να αποφύγει την παγίδα της Ουντινέζε, να κάνει το 3 στα 3 και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το ματς με τη Σλάβια Πράγας!

Για το απόλυτο η Ίντερ!
Η Ίντερ έφυγε με νίκη από την Σαρδηνία και έκανε το δύο στα δύο στην Serie A. Οι νερατζούρι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 27’, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ζοάο Πέδρο τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Κόντε να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες και να λυτρώνονται στο 72’, όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Λουκάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2. Οι νερατζούρι έχουν μπει αρκετά δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μέχρι τέλους στη μάχη του τίτλου. Η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά για τον Αντόνιο Κόντε, μιας και επιστρέφουν οι αμυντικοί, Γοδίν, Ντε Φράι, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Αλέξις Σάντσες. Ο Κόντε είναι πιθανό να προβεί σε αλλαγές, μιας και ακολουθεί το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σλάβια Πράγας εντός έδρας. Μόλις τέσσερις φορές έχει καταφέρει η Ιντερ να ανοίξει τη σεζόν με τρεις διαδοχικές νίκες!

Για την έκπληξη η Ουντινέζε
Η Ουντινέζε έκανε τεράστια νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Μίλαβ, ωστόσο δε συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών, μιας και ηττήθηκε από την Πάρμα εντός με 3-1. Το νέο απόκτημα ο Κεμα, αλλά και ο Οκάκα αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα, η οποία έχει μόλις δυο νίκες κόντρα στην Ίντερ στα 11 τελευταία. Βέβαια, αυτές ήρθαν μέσα στο Σαν Σίρο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X