Γιουβέντους – Σαμπντόρια: Φορμαρισμένη στο Τορίνο!

Γιουβέντους – Σαμπντόρια: Φορμαρισμένη στο Τορίνο!

Εναρξη: 13:30, 29/12/2018
Γήπεδο: Juventus Stadium (41.507), Τορίνο

Η τελευταία αγωνιστική του χρόνου, το πέσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου στην Α’ Ιταλίας, με τη δράση να αρχίζει από το Τορίνο και την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η Σαμπντόρια πηγαίνει με πολύ καλή διάθεση στο Τορίνο, είναι αήττητη στα έξι τελευταία ματς, ενώ προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αποτελέσματα που την ανέβασαν στην 5η θέση. Από την άλλη, η Γιουβέντους έσωσε την παρτίδα στο φινάλε εκτός έδρας κόντρα στην Αταλάντα, χάρη στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 78’ για το τελικό 2-2. Σε ένα παιχνίδι, όπου από το 53’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Αυξησε τη διαφορά η Γιουβέντους
Μπορεί στο Μπέργκαμο να… γκέλαρε, όμως η ήττα της Νάπολι από την Ιντερ με 1-0 στο Μιλάνο, της έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσει κατά έναν πόντο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και τους Ναπολιτάνους.

Η κόκκινη κάρτα του Μπεντανκούρ στο 53’ έπαιξε καταλυτικό ρόλο, όπου λίγα λεπτά αργότερα στο 56’ δέχθηκε το δεύτερο γκολ και έμεινε πίσω στο σκορ 2-1 από την Αταλάντα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64’ και στο 78’ έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη «Μεγάλη Κυρία» (2-2). Δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει αήττητη λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αμυντικού μέσου Μπεντανκούρ, λόγω της τιμωρίας του, ενώ εκτός παραμένουν λόγω τραυματισμού οι Κανσέλο (μπακ), Κουαδράδο (εξτρέμ) και Μπερναρντέσκι (εξτρέμ).

Σαμπντόρια, η ευχάριστη έκπληξη της Serie A!

Στο Τορίνο πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα για τη Σαμπντόρια κόντρα στην πρωταθλήτρια, έχοντας κάνει ως στιγμής εξαιρετική πορεία και πηγαίνει στο βορρά με στόχο να κάνει τη… ζημιά στη Γιουβέντους!

Την Τετάρτη (26/12) επικράτησε 2-0 της Κιέβο, ο Κουαλιαρέλα σκόραρε για 8ο διαδοχικό παιχνίδι που αγωνίστηκε, διευρύνοντας το αήττητο σερί στις 6 αγωνιστικές από τις 25 Νοεμβρίου και μετά (4-2-0). Μάλιστα, μετράει τρία διαδοχικά τρίποντα, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της έμεινε στην ισοπαλία κόντρα σε Τζένοα (1-1) και Λάτσιο (2-2), ενώ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Εμπολι με 4-2.

Τιμωρημένος ο στόπερ Αντερσεν, τραυματίες ο μπακ Μπερεζίνσκι και ο χαφ Μπαρέτο, χρήσιμες μονάδες για το σύνολο του Μάρκο Τζιαμπάολο. Τελευταία φορά που έφυγε με διπλό από το Τορίνο, όσες φορές αντιμετώπισε τη Γιουβέντους, τη σεζόν 2012-13 με 1-2, έκτοτε υπέστη 4 φορές την ήττα, ενώ έμεινε μία φορά στο 1-1 (2014-15).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Γιουβέντους – Σαμπντόρια: 3-0 (Serie A 2017-18)
Γιουβέντους – Σαμπντόρια: 4-1 (Serie A 2016-17)
Γιουβέντους – Σαμπντόρια: 5-0 (Serie A 2015-16)
Γιουβέντους – Σαμπντόρια: 1-1 (Serie A 2014-15)
Γιουβέντους – Σαμπντόρια: 4-2 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X