Ιντερ - Νάπολι: Η πρώτη επιστροφή του Αντσελότι στο Σαν Σίρο!

Ιντερ – Νάπολι: Η πρώτη επιστροφή του Αντσελότι στο Σαν Σίρο!

Εναρξη: 21:30, 26/12/2018
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Boxing Day και στη Serie A, με το Σαν Σίρο να υποδέχεται μια μεγάλη αναμέτρηση. Ιντερ vs Νάπολι στο… κυνήγι της Γιουβέντους.

H ευκαιρία της Ιντερ!
Ντέρμπι στη Serie A και η Ιντερ υποδέχεται
στο Σαν Σίρο τη Νάπολι και μόνο με νίκη θα πλησιάσει στη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μία φορά στα τελευταία τους έξι ματς και ενώ έχουν πάει καλά μόνο με πιο μικρές και αδύναμες ομάδες. Δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα τελευταία τους τέσσερα παιχνίδια στο Champions League και απέτυχαν και στα ματς με Αταλάντα, Ρόμα και Γιουβέντους. Ακόμα δεν έχουν κερδίσει στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις του συγκεκριμένου… ζευγαριού. Ο Μιράντα είναι αμφίβολος για το ματς και ο Ναϊγκολάν τιμωρημένος από την ομάδα και εκτός πλάνων.

Να μείνει στο «κόλπο» η Νάπολι!
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Αντσελότι γυρίζει στο Σαν Σίρο αφότου έφυγε από την Μίλαν. Οι Παρτενοπέι παρότι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν από τους ομίλους του Champions League έχουν κάνει ορισμένα εντυπωσιακά ματς και γενικά επιτεύγματα φέτος. Έχουν σταθεροποιήσει την απόδοσή τους και δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί από την αποχώρηση του Σάρι. Η πολύ καλή φόρμα των φιλοξενούμενων φαίνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματά τους στην Serie A, που τους έχουν φέρει σε διαφορά οκτώ πόντων από την πρώτη Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές έχουν χάσει μόνο δύο βαθμούς φέτος. Στο μεταξύ η Νάπολι έχει χάσει μόνο δύο φορές και αυτό είναι αρκετό για να αποτελούν διεκδικητές του τίτλου.  Ο Κίρικες είναι ο παίκτης θα είναι εκτός ενώ οι Μίλικ και Μέρτενς θα… παλέψουν για μία θέση στο βασικό σχήμα.

Οι αριθμοί παίζουν μπάλα…

– Η Ίντερ έχει νικήσει μόνο ένα από τα τελευταία της έντεκα ματς στην μεγάλη κατηγορία με τη Νάπολι. Έχει πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτήν την σειρά αγώνων.

– Η Ίντερ έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία της επτά ματς εντός με Νάπολι στην Serie A, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα άλλα. Προηγουμένως είχε κερδίσει και τα οκτώ ματς στο Μεάτσα με τη Νάπολι στην μεγάλη κατηγορία.

– Η Ίντερ έχει να σκοράρει κόντρα στη Νάπολι στην Serie A 406 λεπτά. Το τελευταίο της γκολ ήταν του Μπρόζοβιτς τον Απρίλιο του 2016 σε μία νίκη με 2-0.

Η Ίντερ έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία της έξι ματς στην Serie A έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μετά από ένα σερί επτά νικών.

– Η Ίντερ έχει κερδίσει κάθε ένα από τα τελευταία της έξι ματς εντός στην μεγάλη κατηγορία κρατώντας το μηδέν στα τελευταία πέντε. Η τελευταία φορά που είχε το μηδέν σε έξι ματς εντός στην σειρά ήταν τον Απρίλιο του 2010.

– Η Νάπολι έχει κερδίσει 41 βαθμούς μετά από 17 αγώνες στην Serie A σε σεζόν με τρεις βαθμούς η νίκη. Μόνο το 2017 – 2018 είχαν παραπάνω μετά από 17 αγώνες με 42.

– Η τελευταία φορά που η Νάπολι πήρε ισοπαλία εκτός στην Serie A ήταν στο Μεάτσα με την Μίλαν. Από τότε έχει οκτώ νίκες και τρεις ήττες.

– Από τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο φορ της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι στην μεγάλη κατηγορία σε δύο ή παραπάνω περιπτώσεις πουθενά δεν έχει χαμηλότερο συντελεστή σουτ από τη Νάπολι (8% και δύο γκολ μετά από 25 σουτ).

– Το Σαν Σίρο είναι το μόνο γήπεδο που έχει παίξει ο φορ της Νάπολι Μέρτενς σε παραπάνω από δύο ματς της κατηγορίας και δεν έχει βρει γκολ: δέκα ματς, πέντε με Ίντερ και πέντε με Μίλαν.

– Ο Ινσίνιε της Νάπολι έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ απέναντι στην Ίντερ σε 11 ματς. Απέναντι στις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει τουλάχιστον πέντε φορές μόνο με την Αταλάντα έχει πιο κακή επίδοση όπου δεν έχει σκοράρει σε 11 ματς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X