Γιουβέντους - Τορίνο: Η πρωταθλήτρια και το... σεντόνι!

Γιουβέντους – Τορίνο: Η πρωταθλήτρια και το… σεντόνι!

Εναρξη: 21.30, 03/05/2019
Γήπεδο: Allianz Stadium,Τορίνο

Το 200ό ντέρμπι Derby della Mole κλέβει την παράσταση, όπου η Τορίνο ταξιδεύει στο Allianz Stadium για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους σε ματς με φόντο τ’αστέρια!

Η Γιουβέντους βλέπει την επόμενη σεζόν
Η Γιουβέντους πρόσφατα “σφράγισε” και τυπικά το Scudetto για έκτη σεζόν στην σειρά, όμως μετά τον αποκλεισμό της στο Champions League από τον Άγιαξ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται. Η Γιουβέντους έχει και αγωνιστικά προβλήματα ειδικά σε ότι αφορά στην επίθεσή της με δεδομένους τους τραυματισμούς των Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα, που θα είναι εκτός. Επίσης οι Κεντίρα, Μπεντανκούρ και Περίν θα είναι εκτός. Αμφίβολος είναι ο Σάντρο μετά από τραυματισμό στον δεξιό του αστράγαλο με την Ίντερ. Από την στιγμή που έμεινε εκτός από τον Άγιαξ η Γιουβέντους έχει κερδίσει ένα μόνο από τα τελευταία τρία ματς της στην κατηγορία και η επιτομή της κακής κατάστασής της ήταν η ήττα με 2-1 από την ΣΠΑΛ. Αυτό το κακό σερί για τα δεδομένα της Γιουβέντους δείχνει και το πως έχει “αποκοπεί” στην επίθεση ο Ρονάλντο.

Τορίνο για σεντόνι

Η Τορίνο από την άλλη είναι αήττητη στα τελευταία της έξι ματς και ενώ απομένουν τέσσερα παιχνίδια για φέτος. Αυτό το ματς είναι για την Τορίνο μία τελευταία ελπίδα για τα ευρωπαϊκά της όνειρα και για την Γιουβέντους ένα έξτρα κριτήριο για τον προπονητή της για τη νέα χρονιά. Η Τορίνο είναι σε καλή φόρμα και πρόσφατα κέρδισε 2-0 την Μίλαν, με τους Ροσονέρι επίσης να περνάνε περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Είναι αήττητη εδώ και έξι ματς, έχοντας κερδίσει τα τρία από αυτά. Εάν πάρει αποτέλεσμα και με Γιουβέντους τότε τα ευρωπαϊκά της όνειρα θα πάρουν σάρκα και οστά.

Η ιστορία του Derby della Mole
Από την στιγμή που η Γιουβέντους έχει πάρει το Scudetto, δέχεται λιγότερη πίεση όμως είναι θέμα πρεστίζ ειδικά απέναντι στην Τορίνο. Το Derby della Mole ή αλλιώς ντέρμπι του Τορίνο είναι από τις πιο σκληρές “μονομαχίες” της Serie A. Αυτό θα είναι το 200ό ντέρμπι του Τορίνο. Το πρώτο είχε παιχθεί το 1907 και έληξε με 2-1 υπέρ της τότε νέας ομάδας της Τορίνο. Η Γιουβέντους έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 25 ντέρμπι της Serie A με την Τορίνο. Η τελευταία νίκη της Τορίνο εκτός με την Γιουβέντους ήταν το 1995 με το 2-1. Η Γιουβέντους έχει κερδίσει εννιά ματς και έχει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία της ντέρμπι εντός.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X