Λάτσιο - Μπολόνια: Βαθμό παραμονής ψάχνουν οι Ροσομπλού!

Λάτσιο – Μπολόνια: Βαθμό παραμονής ψάχνουν οι Ροσομπλού!

Εναρξη: 21:30, 20/05/2019
Γήπεδο: Ολίμπικο, Ρώμη

Η Λάτσιο υποδέχεται τη Μπολόνια στο Ολίμπικο, όμως ενδιαφέρον για το ματς έχουν μόνο οι Ροσομπλού που αναζητούν βαθμό… παραμονής!

Με τον αέρα του Κυπέλλου η Λάτσιο
Η Λάτσιο φρόντισε να βάλει θετικό πρόσημο στη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε της Αταλάντα στον τελικό του κυπέλλου με 2-0. Οι Λατσιάλι κατέκτησαν το 4ο κύπελλο στην τελευταία δεκαετία, εξασφαλισαν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος του να κλείσουν τη σεζόν με νίκες, αν και το βλέμμα του Σιμόνε Ιντσάγκι είναι στο μέλλον του. Αλλωστε, είναι στην κορυφή της λίστας της Γιουβέντους, αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή σταματά κάθε κουβέντα για το μέλλον του. Εκτός ο στόπερ Ράντου, ο μεσοεπιθετικός, Λουίς Αλμπέρτο και ο βασικός φορ, Καϊσέδο.

Βαθμό… παραμονής η Μπολόνια
Mε αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη η Μπολόνια διέλυσε με 4-1 την Πάρμα κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής! Θα μπορούσαν όλα να είχαν… τελειώσει από χθες, αλλά η Εμπολι νίκησε την Τορίνο και πλέον οι ροσομπλού χρειάζονται έναν βαθμό για να συνεχίσουν στη Serie A. Αλλωστε, σε περίπτωση που κερδίσει η Εμπολι στο Σαν Σίρο την Ιντερ και η Μπολόνια ισοβαθμήσει με Φιορεντίνα, Τζένοα τότε θα είναι αυτή που θα υποβιβαστεί. Η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς στο φινάλε της σεζόν θα φιλοξενήσει την αδιάφορη Νάπολι. Βέβαια, μετρά μόλις 2 νίκες στα 28 τελευταία της παιχνίδια, αν και αυτές ήρθαν στη νέα χρονιά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X