Αταλάντα - Λάτσιο: Ωρα στέψης στο Coppa Italia!

Αταλάντα – Λάτσιο: Ωρα στέψης στο Coppa Italia!

Εναρξη: 21: 45, 15/05/19
Γήπεδο: Ολίμπικο, Ρώμη

Αταλάντα vs Λάτσιο στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, με τους Μπεργκαμάσκι να βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και να έχουν θετική παράδοση!

Να γράψει ιστορία η Αταλάντα

Εξαιρετική στη Serie A, εντυπωσιακή στο Coppa Italia η Αταλάντα, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα στα ημιτελικά (2-1) και βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης έπειτα από 23 χρόνια! Στο ραντεβού της 15ης Μαΐου θα βρει απέναντί της τη Λάτσιο και στόχος της η κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1963! Η ομάδα του Μπέργκαμο είχε κάνει ιδανική πρόβα τελικού πριν δυο εβδομάδες περίπου, όταν για το πρωτάθλημα είχε επικρατήσει των Λατσιάλι στο Ολίμπικο με 3-1. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχει αγκαλιάσει τ’ αστέρια, αλλά πριν το… Champions League υπάρχει ο μεγάλος τελικός του Coppa Italia. Οι Μπεργκαμάσκι είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία ραντεβού με τη Λάτσιο, μετρώντας δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Μάλιστα, είναι το καλύτερο σερί από το 2001! Στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 37 φορές μακριά από το γήπεδό της και μόνο Μπάγερν, Χοφενχάιμ έχουν καλύτερο ενεργητικό στα Top-5 πρωταθλήματα. Μόνο ο Πιόντεκ (8) έχει περισσότερα τέρματα από τον Καϊσέδο (7) απέναντι στους Λατσιάλι, ενώ ο Ζαπάτα μαζί με τον Λιονέλ Μέσι έχουν πετύχει τα περισσότερα (15) γκολ εκτός έδρας στις κορυφαίες Λίγκες.

Για το 7ο τρόπαιο η Λάτσιο

Το γκολ του Κορέα ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στα δυο ραντεβού με τη Μίλαν (1-0, 0-0) για τα ημιτελικά του Coppa Italia και η Λάτσιο επέστρεψε έπειτα από δυο χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης. Τότε η Μεγάλη Κυρία είχε επικρατήσει 2-0 και κράτησε τους Λατσιάλι στις έξι κατακτήσεις. Η ομάδα του Ιντσάγκι θέλει να βάλει θετικό φινάλε σε μια μέτρια σεζόν, μιας και δεν κατάφερε να παραμείνει στην τετράδα, ενώ και η 6η θέση απομακρύνθηκε. Καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στην Κάλιαρι στην τελευταία στροφή της Serie A.

 

Οι τροπαιούχοι του Coppa Italia

13 Γιουβέντους

9 Ρόμα

7 Ίντερ

6 Φιορεντίνα, Λάτσιο

5 Μίλαν, Τορίνο, Νάπολι

4 Σαμπντόρια

3 Πάρμα

2 Μπολόνια

1 Αταλάντα, Τζένοα, Βάντο, Βενέτσια, Βιτσέντζα

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Coppa Italia με 100+ ειδικά!|21

Σχολιάστε

X