Euroleague Final Four 2019: Από τον Ζέλικο στον... Γιουλ!

Euroleague Final Four 2019: Από τον Ζέλικο στον… Γιουλ!

Τέσσερις μονομάχοι, αρκετοί σταρ, πολλά ρεκόρ. Η Ισπανία υποδέχεται το Final Four και ρεκόρ που ξεδιπλώνονται στο παρκέ είναι πολλά…

Η ώρα για το μεγαλύτερο μπασκετικό ραντεβού έφτασε! Η Βιτόρια υποδέχεται τους μονομάχους του, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές Αναντόλου.  Oι Μοσχοβίτες θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης, πέρασαν το εμπόδιο της Μπασκόνια με άγχος, ωστόσο δείχνουν πως έχουν την ποιότητα να τα καταφέρουν. Ο Κάιλ Χάινς θα παίξει στο 8ο διαδοχικό Final Four! Ο Αμερινακανός βγήκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης το 2018, ενώ μετρά τρεις κατακτήσεις.

Η Φενέρμπαχτσε επέβαλλε το ρυθμό της στο Κάουνας, έβγαλε στο γήπεδο την ποιότητά της και βρέθηκε στο Final Four. Μαζί του και ο Δημήτρης Ιτούδης, όπου έγιναν οι πρώτοι προπονητές που έφτασαν τα πέντε σερί Final Fours! Ο Ελληνας τεχνικός πάντως έχει κατακτήσει μια φορά το πρωτάθλημα Ευρώπης (2016), ενώ ο Σέρβος κόουτς, είναι ο πολυνίκης της Euroleague με εννέα κατακτήσεις (μια με Φενέρ, πέντε με Παναθηναϊκό, μια με Παρτιζάν, μια με Ρεάλ και μια με Μπανταλόνα).

Ο Kώστας Σλούκας θα βρεθεί σε έκτο Final Four, έχοντας το απίστευτο 6-0 σε ημιτελικούς, αλλά και 3-3 σε τελικούς. Μετρά δυο κατακτήσεις με τον Ολυμπιακό (2012, 2013) και μια με τη Φενέρ (2017).
Απέναντι στον Σλούκα που βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague για το 2019, είναι ο Σέρχιο Γιούλ. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει 50 ασίστ σε Final Four και χρειάζεται άλλες 10 για να ξεπεράσει τον Θοδωρή Παπαλουκά που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας! Ο Ισπανός μετρά δυο κατακτήσεις Euroleague (2015, 2018), ενώ το 2017 αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης!
Η Εφές επέστρεψε σε Final Four για πρώτη φορά από το 2001 και θέλει να κάνει την υπέρβαση. Μάλιστα, επτά παίκτες της Εφές, οι οποίοι έχουν παίξει σε περισσότερα από 100 παιχνίδια στην καριέρα τους στη Euroleague, θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε Final Four.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!|21

Σχολιάστε

X