Λάτσιο – Μίλαν: «Λαβωμένη» στη Ρώμη η Μίλαν

Λάτσιο – Μίλαν: «Λαβωμένη» στη Ρώμη η Μίλαν

Εναρξη: 19:00, 25/11/2018
Γήπεδο: Stadio Olimpico (68.530), Ρώμη

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, Λάτσιο και Μίλαν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Serie A, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες. Στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών υποχρεώσεων έχασαν βαθμούς με Σασσουόλο (1-1) και Γιουβέντους (ήττα 0-2) αντίστοιχα.

Οι «ροσονέρι» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με ένα τσουβάλι… απουσίες και μάλιστα βασικές που αλλάζουν όλο το παιχνίδι και εφαρμόζουν αυτό που έχει στο μυαλό του ο Τζενάρο Γκατούζο. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Λάτσιο πριν το ταξίδι στην Κύπρο μεσοβδόμαδα για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Πληγωμένη» εγωιστικά και… αγωνιστικά!
Στη διακοπή για την ενσωμάτωση των παικτών στις εθνικές τους ομάδες, η Μίλαν πήγε ηττημένη από το εντός έδρας ντέρμπι με τη Γιουβέντους (0-2), σε ένα παιχνίδι που δεν «πληγώθηκε» μόνο ο εγωισμός της, αλλά αποκόμισε και πολλά προβλήματα.

Με εξαίρεση το παιχνίδι στην τελευταία μέρα του καλοκαιριού κόντρα στη Ρόμα, εκείνο το 2-1 με γκολ του Κουτρόνε στο 90’, ηττήθηκε σε όλα τα ντέρμπι που έδωσε φέτος. Κοντρα στη Λάτσιο, είναι το θεωρητικά τελευταίο του πρώτου γύρου. Και λέμε θεωρητικά, διότι στην κατηγορία ντέρμπι για εκείνη συμπεριλαμβάνουμε τις Γιουβέντους (0-2), Ιντερ (0-1), Νάπολι (2-3), Ρόμα (2-1) και Λάτσιο.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, δεn ήταν μόνο η κόκκινη κάρτα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, αλλά αποκόμισε και πρόβλημα τραυματισμού ο βασικός στόπερ, Ρομανιόλι. «Αχίλλειος πτέρνα» το κέντρο της άμυνας στη Ρώμη την Κυριακή το βράδυ, καθώς εκτός του Ιταλού στόπερ θα λείψει και ο παρτενέρ του φέτος, Αργεντινός, Μουσάκιο. Οι βασικοί Μπίγλια και Μποναβεντούρα συμπληρώνουν το απουσιολόγιο.

Χαμένη στα ντέρμπι
Μπορεί πιο πάνω να αναφέραμε ότι η Μίλαν κέρδισε μόλις στο ένα από τα τέσσερα ντέρμπι που έδωσε μέχρι στιγμής, για τη Λάτσιο το νούμερο είναι απογοητευτικό. Αντιμετώπισε όλες πλην της Μίλαν (Γιουβέντους, Ιντερ, Νάπολι και Ρόμα), ηττήθηκε και στις 4 περιπτώσεις. Ηττες που είναι και οι μοναδικές που έχει στις 12 πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας σημάδια ομάδας όπου με τους «μικρούς» της κατηγορίες παίζει καλύτερα και βρίσκει τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Αυτό την έχει φέρει στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν τη διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων, η Λάτσιο πήγε στην έδρα της Σασσουόλο, και αν προηγήθηκε στο 7’ με τον Παρόλο, είδε στο 15’ να ισοφαρίζεται για το τελικό όπως αποδείχθηκε σκορ (1-1).

Για το 5ο ντέρμπι του πρώτου γύρου, ο Σίμονε Ιντζάγκι βλέπει τον φορ Καϊσέδο σε καλή κατάσταση και να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του, ενώ ο μέσος Λούκας Λέιβα, αν και χρίζεται αμφίβολος υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Τα 5 τελευταία ραντεβού στη Ρώμη

Λάτσιο – Μίλαν: 0-0 (Κύπελλο Ιταλίας 2017-18)
Λάτσιο – Μίλαν: 4-1 (Serie A 2017-18)
Λάτσιο – Μίλαν: 1-1 (Serie A 2016-17)
Λάτσιο – Μίλαν: 1-3 (Serie A 2015-16)
Λάτσιο – Μίλαν: 3-1 (Serie A 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X