Μίλαν - Εμπολι: Στον αστερισμό του Πιόντεκ

Μίλαν – Εμπολι: Στον αστερισμό του Πιόντεκ

Εναρξη: 21:30, 22/02/2019
Γήπεδο: Τζουζέπε Μεάτσα (80.018), Μιλάνο

Για την 25η αγωνιστική της Serie A, η Μίλαν υποδέχεται την Έμπολι, θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά τετράδας και Champions League.

Αντίθετα, η Έμπολι μπορεί να έρχεται από νίκη αλλά ακόμα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

Λάμπει το αστέρι του Πιόντεκ στη Μίλαν

Στην πρεμιέρα του με τη φανέλα των “ροσονέρι”, ο Κζσίστοφ Πιόντεκ πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση επί της Νάπολι (2-0) στο Κύπελλο. Εξίσου εντυπωσιακή πορεία διαγράφει και ο Πολωνός στράικερ στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές. Τελευταίο… θύμα του, η Αταλάντα και το Μπέργκαμο, εκεί όπου σκόραρε δύο φορές στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του Γκατούζο, βοηθώντας τη να διευρύνει το αήττητο σερί που τρέχει στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα (1-0) μεσολάβησαν επτά ματς πρωταθλήματος, με τη Μίλαν να μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, μαζεύοντας 15 απο τους 21 διαθέσιμους βαθμούς.

Πηρε το… do or die η Έμπολι
Μετά από 24 αγώνες, η Έμπολι παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας κάθε νίκη πια, αξίζει το… βάρος της σε χρυσάφι. Την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Σασουόλο, για να βρει από την επικίνδυνη ζώνη και κυρίως να πάρει βαθύτατη βαθμολογική ανάσα. Μακριά από την έδρα της, ακόμα αναζητά την πρώτη της νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα, αφού σε σύνολο 11 αγώνων, κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις ισοπαλίες, κρατώντας την εστία της ανέπαφη μόνο κόντρα στην ουραγό Κιέβο, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X