Γουέστ Χαμ – Φούλαμ: Ζητάει διακαώς βαθμούς!

Γουέστ Χαμ – Φούλαμ: Ζητάει διακαώς βαθμούς!

Εναρξη: 21:45, 22/02/2019
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο (60.000), Λονδίνο

Για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνο για το ένα από τα πολλά τοπικά ντέρμπι της πρωτεύουσας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προέρχονται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρουν από Κρίσταλ Πάλας (0-2) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3). Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο ισόπαλα αποτελέσματα, το 1-1 με τη Λίβερπουλ εντός έδρας έχοντας εξαιρετική παρουσία παρά τις απουσίες, αλλά και το ίδιο σκορ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας.

Πάση θυσία βαθμούς ψάχνει η Φούλαμ
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποκτήθηκε από τη Φούλαμ για έναν σκοπό, την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί να εμφανίζεται αισθητώς βελτιωμένη προς την εικόνα, όχι όμως σε σημείο αποτελεσμάτων και συλλογή βαθμών. Βρισκόμενη στην 19η θέση με 17 βαθμούς, ενώ απέχει 8 βαθμούς από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης, η συνέχεια είναι δύσκολη. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ ψάχνει διακαώς βαθμούς.

Στα έξι τελευταία μετράει μόλις μία νίκη και πέντε ήττες, ενώ ήρθε με σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Μπράιτον εντός έδρας (από 0-2, σε 4-2). Στα δύο πιο πρόσφατα ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας με 2-0, ενώ στο «Γκράβεν Κότατζ» γνώρισε την ήττα με 3-0. Αμυντικά προβλήματα, ενώ μπορεί να δημιούργησε φάσεις, όμως το θέμα της εκτέλεσης παραμένει ανησυχητικό.

Πιο άνετη η Γουέστ Χαμ
Επειτα από μία αγωνιστική κοιλιά προς τα τέλη Ιανουαρίου και τις κολλητές ήττες από Μπόρνμουθ (0-2) και Γουλβς (0-3) εκτός έδρας, επέστρεψε στις θετικές εικόνες και αποτελέσματα. Καλή εμφάνιση με τη Λίβερπουλ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως έμεινε στο 1-1, φωνάζοντας για τη διαιτησία και έχοντας περισσότερες φάσεις για να πάρει το τρίποντο, ενώ στο πιο πρόσφατο πήρε βαθμό από την Κρίσταλ Πάλας (1-1) χωρίς όμως να δείξει αντίστοιχη εικόνα με αυτή κόντρα στους «κόκκινους».

Βαθμολογικά δύσκολα θα δυσκολέψει, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση με 33 βαθμούς και αυτός που υποβιβάζεται αυτή τη στιγμή είναι η Σαουθάμπτον με 24 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος παραμένει ο δυναμικός σέντερ μπακ, Βαλμπουενά. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ: 0-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ: 2-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2013-14)
Γουέστ Χαμ – Φούλαμ: 3-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2013-14)
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ: 3-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2012-13)
Γουέστ Χαμ – Φούλαμ: 3-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2012-13)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X