Μίλαν – Ρόμα: Ανοίγει η αυλαία με ντέρμπι

Μίλαν – Ρόμα: Ανοίγει η αυλαία με ντέρμπι

Στο «Σαν Σίρο» έχει οριστεί η έναρξη της τρίτης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A, με τη Μίλαν να αντιμετωπίζει τη Ρόμα στις 21:30, σε άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι «τζιαλορόσι» διατηρούνται αήττητοι την τελευταία τριετία, έχοντας να επιδείξουν τρεις διαδοχικές νίκες μάλιστα μέσα στο Μιλάνο.

Στόχος το πρώτο θετικό αποτέλεσμα
Η Μίλαν ξεκίνησε με το αριστερό τη νέα σεζόν στο Campionato, χάνοντας με σκορ 3-2 από τη Νάπολι, εκτός έδρας. Παρότι προηγήθηκε 2-0, χάρη σε γκολ των Μποναβεντούρα και Καλάμπρια, κατόρθωσε να δεχθεί τρία από τους «παρτενοπέι» και να αποχωρήσει με σκυμμένο το κεφάλι από το Νότο. Ηαναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής καθώς ο αγώνας με τη Τζένοα είχε αναβληθεί εξαιτίας του τραγικού συμβάντος στη Γένοβα, με την πτώση της γέφυρας Μοράντι. Υπενθυμίζεται ότι οι Ναπολιτάνοι φέτος έχουν στην άκρη του πάγκου της τον ζωντανό θρύλο της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνιοι απόντες Σαπάτα (στόπερ), Κόντι (μπακ), Στρίνιτς (μπακ), Μοντολίβο (χαφ). Η ενδεκάδα, πάντως, των «ροσονέρι» δεν χάνει καθόλου από τη δυναμική της.

Έβγαλε αντίδραση
Η Ρόμα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Αταλάντα (3-3), μετά από συναρπαστικό ματς. Το μεγάλο φετινό απόκτημα, ο χαφ Παστόρε, έβαλε τους Ρωμαίους σε θέση οδηγού, με γκολ χάρμα ιδέσθαι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι, μετά από αντεπίθεση διαρκείας, ισοφάρισαν χάρη σε γκολ των Φλορέντσι και Μανωλά στην επανάληψη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι χαφ Περότι και Φλορέντσι είναι τραυματίες και δεν πρόκειται να ενισχύσουν την αποψινή προσπάθεια της ομάδας του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να συλλέξει για μία ακόμη χρονιά θετικό αποτέλεσμα στο Μιλάνο.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Πρόσφατη παράδοση:

Μίλαν – Ρόμα      0-2

Μίλαν – Ρόμα      1-4

Μίλαν – Ρόμα      1-3

Μίλαν – Ρόμα      2-1

Μίλαν – Ρομα      2-2

Μίλαν – Ρόμα      0-0

Μίλαν – Ρόμα      2-1

Μίλαν – Ρόμα      0-1

Μίλαν – Ρόμα      2-1

Μίλαν – Ρόμα      2-3

Παίξε νόμιμα στοίχημα ποδόσφαιρο από υπολογιστή ή κινητό με υψηλές αποδόσεις. |21+

Σχολιάστε

X