Νάπολι – Μίλαν: Κόντρα στο παρελθόν του ο Αντσελότι

Νάπολι – Μίλαν: Κόντρα στο παρελθόν του ο Αντσελότι

Στις 21:30 στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι, οι γηπεδούχοι «παρτενοπέι» υποδέχονται τη Μίλαν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A. Ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι υπηρέτησε τη Μίλαν τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, κατακτώντας τέσσερα συνολικά Champions League.

Ένα όνομα, μία ιστορία
Το φετινό καλοκαίρι ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, θέλοντας να γράψει μία νέα σελίδα στην καριέρα του. Ελειπε από την Ιταλία από το 2009 όταν είχε αποχωρήσει από τη Μίλαν, μετά από οχτώ επιτυχημένα χρόνια. Εκτοτε, δούλεψε σε Τσέλσι (2009-2011), Παρί Σεν Ζερμέν (2011-2013), Ρεάλ Μαδρίτης (2013-2015) και Μπάγερν (2016-2017). Κατηφόρισε στο Νότο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Νάπολι.

Απόψε, ο 59χρονος είναι το κεντρικό πρόσωπο. Και αυτό γιατί θα τεθεί αντιμέτωπος με την αγαπημένη του Μίλαν. Μαζί της, τόσο ως παίκτης (1987-1992) όσο και ως προπονητής (2001-2009), έχει κατακτήσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 14 τρόπαια, εντός και εκτός συνόρων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός δράσης μένουν οι Μερέτ (γκολκίπερ), Γκουλάμ (μπακ), Ρουίθ (χαφ) και Γιουνές (εξτρέμ). Αυτό σημαίνει ότι κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ορέστης Καρνέζης.

Αλλαγή ιδιοκτησίας, νέα ημέρα ανατέλλει
Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στους «ροσονέρι» συνέπεσε με την άρση της ποινής του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη Μίλαν να είναι κανονικά διαθέσιμη για να αγωνιστεί στο Europa League.

Με τον Τζενάρο Γκατούζο, άλλοτε παίκτη της ομάδας υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι, πορεύονται οι Μιλανέζοι που ελπίζουν φέτος σε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Το ρόστερ ενισχύθηκε και οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας της πρεμιέρας με τη Τζένοα αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας στη γέφυρα Μοράντι, οπότε απόψε η Μίλαν θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σαπάτα (στόπερ), Κόντι (μπακ), Στρίνιτς (μπακ) και ο τιμωρημένος Τσαλχάνογλου (εξτρέμ). Ο Ιγουαϊν θα βρεθεί στην κορυφή της γραμμής κρούσης, επιστρέφοντας για μία ακόμη φορά ως αντίπαλος στο «Σαν Πάολο».

Πρόσφατη παράδοση:

Νάπολι – Μίλαν 2-1

Νάπολι – Μίλαν 4-2

Νάπολι – Μίλαν 1-1

Νάπολι – Μίλαν 3-0

Νάπολι – Μίλαν 3-1

Νάπολι – Μίλαν 2-2

Νάπολι – Μίλαν 3-1

Νάπολι – Μίλαν 1-2

Νάπολι – Μίλαν 2-2

Νάπολι – Μίλαν 0-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X