Νάπολι - Ιντερ: Νίκη για το... Champions League!

Νάπολι – Ιντερ: Νίκη για το… Champions League!

Εναρξη: 21:30, 19/05/2019
Γήπεδο: San Paolo, Νάπολι

Η Νάπολι φιλοξενεί στο Σαν Πάολο την Ίντερ στην μάχη των κορυφαίων ομάδων από την 2η θέση και κάτω. Με νίκη οι νερατζούροι σφραγίζουν τη συμμετοχή τους στ’ αστέρια. 

Οι Παρτενοπέι ουσιαστικά έχουν κλειδώσει την 2η θέση πίσω από την Γιουβέντους ενώ η Ίντερ στην 3η θέση είναι οριακά πάνω από την Αταλάντα (σ.σ. έναν πόντο) και με νίκη διασφαλίζει την συμμετοχή στο Champions League της νέας χρονιάς.

Γκρίνια στη Νάπολι
Οι μέρες που προηγήθηκαν είχαν να κάνουν με συζητήσεις για θέματα των δύο ομάδων εκτός του γηπέδου. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ισχυρός άνδρας της Νάπολι, μίλησε για την επιθυμία του αρχηγού, Λορένζο Ινσίνιε, να αποχωρήσει με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται και για το θέμα αυτό και για την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα. Ο τεχνικός της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, που επίσης έχει δεχθεί κριτική ζητά επίθεση και νίκη για το ματς. Οι γηπεδούχοι θα έχουν διαθέσιμους τους Ινσίνιε και Μέρτενς που γυρίζουν στην ομάδα καθώς έλειπαν από τη νίκη με την ΣΠΑΛ ενώ οι Ντιαβαρά, Κίρικες, Μαξίμοβιτς και Ούνας είναι τραυματίες.

Νίκη για τ’ αστέρια η Ιντερ

Στην Ίντερ από την άλλη υπάρχει μία συνεχόμενη κουβέντα για την κατάσταση του κόουτς Σπαλέτι και το πως θα αποχωρήσει. Οι φήμες για συμφωνία με τον Κόντε δεν έχουν σταματήσει αλλά ο Κόντε έχει συνδεθεί και με άλλες μεγάλες ιταλικές ομάδες. Μάλιστα, ο Μπέπε Μαρότα, προχώρησε σε διαψεύσεις αλλά δεν ήταν πειστικές. Μετά τη νίκη με την Κίεβο είχε πει πως οι “φήμες για το μέλλον του Σπαλέτι δεν βοηθούν”. Ο Σπαλέτι από την άλλη δείχνει μία διάθεση να είναι πιο “συντηρητικός”. Δεν θέλει να ρισκάρει η Ίντερ να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας.

Για την Ίντερ μοναδική απουσία είναι ο Ολλανδός μπακ Ντε Βράι ενώ οι Μπρόζοβιτς και Ντ’ Αμπρόσιο γυρίζουν από τιμωρία.  Η φιλοξενούμενη έχει κρατήσει για τρία σερί ματς το μηδέν με τη Νάπολι στο πρωτάθλημα: εντός αλλά και εκτός.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X