Νάπολι - Λάτσιο: «Οχυρό» το Σαν Πάολο για τους Ναπολιτάνους!

Νάπολι – Λάτσιο: «Οχυρό» το Σαν Πάολο για τους Ναπολιτάνους!

Εναρξη: 21:30, 20/01/2019
Γήπεδο: Stadio San Paolo, Νάπολι

Ντερμπι με άρωμα Champions League στο San Paolo, όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο. Ραντεβού αποδείξεων για τις δυο ομάδες!

Αήττητη εντός η Νάπολι!
Η Νάπολι έχει τέσσερις πόντους και πέντε γκολ πιο λίγα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα την προηγούμενη περίοδο. Παρόλα αυτά η Νάπολι πάει για 2η ενώ η Λάτσιο προχώρησε στο Κύπελλο, το Europa και το 2018 ήταν μες στις θέσεις για το Champions League. Η Νάπολι έχει ένα προβάδισμα 12 πόντων έναντι της Λάτσιο πηγαίνοντας για τις θέσεις του Champions League. Οι Παρτενοπέι κέρδισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και μπήκαν επίσης στην οκτάδα του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Αντσελότι κυνηγούν διακρίσεις σε δύο μέτωπα και θέλουν ένα καλό φίνις στην Serie A. Εντός έδρας είναι αήττητοι και έχουν νικήσει στο 80% των ματς. Η Νάπολι εντός έχει κερδίσει τα τελευταία της πέντε ματς. Στο γήπεδό της είναι αήττητη ενώ έχει βάλει 19 γκολ στα τελευταία έξι ματς εντός με την Λάτσιο, που σημαίνει μέσος όρος 3.2 ανά παιχνίδι. Έχουν κερδίσει τα 10 στα τελευταία 13 με Λάτσιο στην κατηγορία (2 ισοπαλίες και 1 ήττα). Οι γηπεδούχοι μπορούν να έχουν και ένα σχήμα με δύο φορ, έχοντας και τον Μίλικ. Ο Πολωνός επιθετικός έχει σκοράρει επτά γκολ στα τελευταία επτά του ματς με τη Νάπολι και είχε σκοράρει και στο Λάτσιο – Νάπολι τον Αύγουστο. Το 2019 ξεκίνησε με γκολ με την Σασουόλο.

Με το μυαλό στο Champions League η Λάτσιο
Η Λάτσιο έχει οκτώ πόντους λιγότερους και έχει βάλει 20 γκολ λιγότερα απ’ ότι στην περασμένη σεζόν στην Serie A μετά από 19 ματς. Η φιλοξενούμενη δεν είναι στα… καλύτερά της έχοντας ένα σερί με επτά ματς χωρίς νίκη. Τα τελευταία χρόνια οι Λατσιάλι μένουν εκτός Champions League. Βαθμολογικά η Λάτσιο είναι 100% μέσα στη μάχη για την έξοδο στο Champions League, η οποία βασικά περιορίζεται στην 4η θέση, αλλά αγωνιστικά δεν είναι όπως πέρυσι. Είναι χειρότερη, επειδή χειρότεροι είναι παίκτες που κρίνουν το αν μπορεί ή όχι η ομάδα. Και το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο Σέρβος χαφ δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι τιφόζι σήκωσαν μέχρι και πανό εις βάρος του, κατηγορώντας τον ότι παρέμεινε στη Ρώμη σωματικά αλλά το μυαλό του είναι ήδη αλλού.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X