Φούλαμ – Τότεναμ: Χωρίς Κέιν και Σον οι φιλοξενούμενοι

Φούλαμ – Τότεναμ: Χωρίς Κέιν και Σον οι φιλοξενούμενοι

Εναρξη: 18:00, 20/01/2019
Γήπεδο: Craven Cottage (25.700), Λονδίνο

Με μίνι λονδρέζικο ντέρμπι κλείνει η 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Φούλαμ φιλοξενεί την Τότεναμ στο «Κράβεν Κότατζ» για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος έπειτα από τη σεζόν 2013-14.

Το μεγάλο θέμα στην παρούσα φάση είναι η απουσία του ηγέτη της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, του πρώτου σκόρερ της, την ώρα που λείπει και ο Σον στο Κύπελλο Ασίας. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προέρχονται από την ήττα 0-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον αντίποδα, η Φούλαμ ηττήθηκε ακόμη μία φορά, στην έδρα της Μπέρνλι με 2-1.

«Πονοκέφαλος» στην Τότεναμ
Πως μία ήττα και μάλιστα σε ντέρμπι εντός έδρας περνάει σε δεύτερη μοίρα; Από τον τραυματισμό του ηγέτη, της… μηχανής των γκολ, Χάρι Κέιν! Την ώρα που και ο Σον, ο οποίος είναι αξιόπιστη λύση για να καλύψει το κενό του λείπει για εθνικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ασίας.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο καλείται να βρει λύσεις στο θέμα του σκοραρίσματος, με τον φορ Γιορέντε να είναι ο επικρατέστερος για να ντυθεί… Χάρι Κέιν. Τα «Σπιρούνια» ηττήθηκαν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος εντός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-1, έχοντας απέναντι έναν τοίχο των τελικών προσπαθειών τους, με όνομα: Νταβίντ Ντε Χέα!

Εκμεταλλεύεται την κατάσταση η Φούλαμ

Τα προβλήματα και τη… θολούρα της αντιπάλου θέλει να εκμεταλλευτεί η Φούλαμ, η οποία επιζητά την επιστροφή στις νίκες, έπειτα από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Αρσεναλ (4-1 εκτός) και Μπέρνλι (2-1 εκτός). Οι τρεις πόντοι κόντρα στη συμπολίτισσα και σαφώς πιο ανώτερη ομάδα θα της δώσει και επιπλέον ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια και τη μάχη παραμονής.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να σωθεί η ομάδα, να κάνει ένα ντεμαράζ νικών και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η εικόνα στο πρόσφατο παιχνίδι στο Μπέρνλι δεν ήταν θετική και αν προηγήθηκε στο 2’ με τον Σίρλε, δέχθηκε την ανατροπή σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα το τελικό 2-1 έγινε από αυτογκόλ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Φούλαμ – Τότεναμ: 1-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2013-14)
Φούλαμ – Τότεναμ: 0-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2012-13)
Φούλαμ – Τότεναμ: 1-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2011-12)
Φούλαμ – Τότεναμ: 1-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2010-11)
Φούλαμ – Τότεναμ: 0-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2009-10)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X