Πάρμα – Γιουβέντους: Τα ξαναλένε μετά το 2015

Πάρμα – Γιουβέντους: Τα ξαναλένε μετά το 2015

Το «Ένιο Ταρντίνι» φοράει τα καλά του απόψε και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη σύγκρουση της Πάρμα με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A. Οι φιλοξενούμενοι Τορινέζοι ξεκίνησαν με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος και ελπίζουν να τριτώσει το καλό για τους ίδιους.

Η επιστροφή των «τζιαλομπλού»
Με επίδοση-ρεκόρ, έχοντας σημειώσει τρεις διαδοχικές ανόδους, η ιστορική Πάρμα είναι και πάλι εδώ, στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η χρεωκοπία του 2015 αποτέλεσε ένα αναγκαίο κακό, όπως αποδεικνύεται. Δριμύτερος γύρισε ο σύλλογος της επαρχίας Εμίλια-Ρομάνια που επιθυμεί φέτος να μείνει μακριά από περιπέτειες. Η σεζόν ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ουντινέζε (2-2) και εκτός έδρας ήττα από τη ΣΠΑΛ (0-1).

Υπό τις οδηγίες του 43χρονου τεχνικού Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, που αρκετοί τον θυμούνται ως παίκτη της Σιένα, αγωνιζόμενος μαζί της στη Serie A, η Πάρμα ευελπιστεί σε μία άνετη εξασφάλιση της παραμονής, αποκτώντας έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες, όπως ο Μπρούνο Άλβες (άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ στη Super League) και ο Ζερβινιό (εξτρέμ). Επέστρεψε και ο χαφ Μπιαμπιανί ενώ συνολικά έγιναν και εννέα δανεισμοί παικτών από άλλες ομάδες.

CR7 παρόντος
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα παρατάξει τη Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση, έχοντας στο πλευρό του τους Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα, συνθέτοντας μία τριπλέτα ικανή να διασπάσει κάθε άμυνα.

Το ημερολόγιο έγραφε 11 Απριλίου 2015, όταν η Γιουβέντους παρατάχθηκε για τελευταία φορά στο «Ένιο Ταρντίνι», έδρα της Πάρμα, για να αντιμετωπίσει τους «τζιαλομπλού». Στη σεζόν 2014-15, η Πάρμα κατετάγη τελευταία ενώ η Γιουβέντους πρώτη. Εντούτοις, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στην ενδεκάδα της Γιουβέντους υπήρχε ο Κιελίνι, που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο εκείνης της περιόδου με τη φετινή, καθώς οι υπόλοιποι δέκα δεν ανήκουν πια στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας».

Πρόσφατη παράδοση:

Πάρμα – Γιουβέντους  1-0

Πάρμα – Γιουβέντους  0-1

Πάρμα – Γιουβέντους  1-1

Πάρμα – Γιουβέντους  0-0

Πάρμα – Γιουβέντους  1-0

Πάρμα – Γιουβέντους  1-2

Πάρμα – Γιουβέντους  2-2

Πάρμα – Γιουβέντους  1-2

Πάρμα – Γιουβέντους  1-1

Πάρμα – Γιουβέντους  2-2

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X