Ρόμα - Αταλάντα: Ραντεβού αποδείξεων στο Ολίμπικο!

Ρόμα – Αταλάντα: Ραντεβού αποδείξεων στο Ολίμπικο!

Eναρξη: 20:00, 25/09/2019
Γήπεδο: Ολίμπικο, Ρώμη

Η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα σε ντέρμπι αποδείξεων στο Ολίμπικο, με τις δυο ομάδες να αναζητούν νίκη που θα τις κρατήσει κοντά στην κορυφή της Serie A. 

Ανεβάζει στροφές η Ρόμα
Η Ρόμα κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρει μια σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπολόνια με την κεφαλιά του Τζέκο, παρά το γεγονός πως έπαιζε με 10 παίκτες από το 85’ λόγω αποβολής του Μαντσίνι. Οι Τζιαλορόσι μετρούν τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, είναι αήττητοι από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο δεν έχει ξεπεράσει τα θέματα στην άμυνα. Αλλωστε, στα πέντε φετινά της παιχνίδια εντός κι εκτός συνόρων, μόλις μια φορά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. H Ρόμα παραμένει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, ωστόσο επιθυμεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο.

Ψάχνει απαντήσεις η Αταλάντα
Ο διασυρμός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League την επηρρεάσε για 85 λεπτά στο ματς με τη Φιορεντίνα στην Πάρμα. Η Αταλάντα «ξύπνησε» στο 85ο λεπτό και με δυο γκολ των Ιλισιτς, Καστάν κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από τους Βιόλα. Ηταν και το τελευταίο παιχνίδι στο Ενιο Ταρντίνι, μιας και από τις 6 Οκτωβρίου επιστρέφει στο Μπέργκαμο! Δεν έχει μπει δυνατά όσο ήθελε στο πρωτάθλημα.

Ρόμα – Αταλάντα, οι αριθμοί του ματς

Η Αταλάντα έχει μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία ματς με τη Ρόμα, μετρώντας 3 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Η Ρόμα απέτυχε να κερδίσει στα πέντε πιο πρόσφατα ματς κόντρα στην Αταλάντα στη Serie A.

H Ρόμα έχει καταφέρει να σκοράρει σε 17 διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας στη Serie A.

Tα επτά από τα δέκα γκολ της Ρόμα στη Serie A έχουνε επιτευχθεί στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο η Σίτι και η Λίβερπουλ έχουν καλύτερο μέσο όρο τερμάτων στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Έντιν Τζέκο έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα πέντε τελευταία στη Serie A κόντρα στην Αταλάντα

Ο κόουτς της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει ηττηθεί σε 12 από τα 21 παιχνίδια που έχει δώσει με τη Ρόμα στη Serie A.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X