Αστέρες έτοιμοι να κάνουν... πανικό ως ελεύθεροι το 2022!

Αστέρες έτοιμοι να κάνουν… πανικό ως ελεύθεροι το 2022!

Από τον Μπαπέ και τον Πογκμπά, μέχρι τους Μπέιλ και Σουάρες! Το 2022 λήγουν τα συμβόλαια κορυφαίων παικτών, τα σενάρια πολλά και θα γίνουν ακόμα περισσότερα. Το παζάρι των free agents αποτελεί την καλύτερη επένδυση, την καλύτερη ευκαιρία για φθηνές και ποιοτικές αγορές. Αλλωστε, κορυφαία ονόματα άλλαξαν σελίδα στην καριέρα τους μέσω της ελεύθερης αγοράς. Νταβίντ Αλάμπα, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος, Μέμφις Ντεπάι, Σέρχιο Αγουέρο και ο Λιονέλ Μέσι έδωσαν το σύνθημα και στους υπόλοιπους για μια διαφορετική μεταγραφική οδό. Ποιοι είναι όμως οι επτά παίκτες που θα προκαλέσουν… πανικό το 2022;

Κιλιάν Μπαπέ

Είναι το πιο καυτό όνομα της λίστας! Ο Κιλιάν Μπαπέ δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2022 με την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο έχει αρνηθεί διαδοχικές προτάσεις για νέα συεργασία. Τι και αν η Παρί έχει εκτοξεύσει τις προσφορές της, ο Γάλλος σταρ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ligue 1 κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας. Φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που τον Αύγουστο επιχείρησε να τον αποκτήσει προσφέροντας… χρυσό στους Παριζιάνους, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Όσο όμως ο 22χρονος αρνείται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Γάλλους, στη Μαδρίτη… τρίβουν τα χέρια τους, περιμένοντάς τον με ανοικτές αγκάλες το επόμενο καλοκαίρι. Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξουν να τον «κλέψουν», αν και η καρδιά του φαίνεται πως ανήκει στη Ρεάλ.

Πολ Πογκμπά

Το ταλέντο του; Αδιαμφησβήτητο, αλλά έντονοι είναι και οι «πονοκέφαλοι» που έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχουν καταβάλει οι «Κόκκινοι Διάβολοι», η στάση του Γάλλου παραμένει απαρέγκλιτη και σε κάθε μεταγραφικό παζάρι εξετάζει με ακρίβεια όλες του τις επιλογές. Πλέον, ο δρόμος για τον 28χρονο σταρ ανοίγει διάπλατα, με τη Γιουβέντους να είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτησή του. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Πογκμπά αφήνει ανοικτή μια…χαραμάδα ελπίδας για επέκταση της συμφωνίας του με τους Άγγλους, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την συνολική πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση, με τον παίκτη να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του…

Ουσμάν Ντεμπελέ

Το καλοκαίρι του 2017 η Μπαρτσελόνα έσπασε τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον ανεχόμενο σταρ της Ντόρτμουντ, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του στη Bundesliga. Ωστόσο, ο Ντεμπελέ δεν έπεισε ποτέ πως μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του Νεϊμάρ. Σκαμπανεβάσματα, πρόστιμα από το κλαμπ χαρακτήρισαν την μεταξύ τους συνεργασία και το μόνο που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια ήταν το κλίμα ευφορίας. οΙ σοβαροί τραυματισμοί έκαναν την κατάσταση χειρότερη. Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του είχαν παγώσει όλα αυτά τα χρόνια και μόλις τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μια σχετική αναζωπύρωση. Παρόλα αυτά τίποτα δεν μαρτυρά πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και ο Ντεμπελέ παρουσιάζεται πιο κοντά στην έξοδο από τη Βαρκελώνη.

Ανχελ Ντι Μαρία

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι μπορεί να ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως έφερε και τον Άνχελ Ντι Μαρία πιο κοντά στην έξοδο από την ομάδα. Οι επιλογές του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι αρκετές, την ίδια ώρα που τα λεπτά συμμετοχής του δεν είναι πολλά. Ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο παρουσίας του κι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του. Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν.

Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ό,τι μπορούσε για να… ξεφορτωθεί τον Γκάρεθ Μπέιλ, όμως το συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2022 δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στους ανθρώπους της Βασίλισσας. Ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει, οι αποδοχές του τεράστιες και καμία ομάδα δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος. Παρά την άφιξη Αντσελότι στο τιμόνι της Ρεάλ, τα δεδομένα της υπόθεσης του Ουαλού δεν έχουν αλλάξει σημαντικά, καθώς στη Μαδρίτη έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον 31χρονο άσο. Για την ώρα το μέλλον του από το επόμενο καλοκαίρι παραμένει αβέβαιο, αφού το βαρύ ιστορικό τραυματισμών και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά έχουν αποθαρρύνει πολλούς εκ των ενδιαφερόμενων να κινηθούν για την περίπτωσή του. Η Premier League είναι ένας πιθανός προορισμός, εκτός αν κάνει την έκπληξη και να… τραβήξει για Κίνα!


Λουίς Σουάρες

Είναι «Killer» και στα 34 του χρόνια. Ο Ουρουγουανός συνεχίζει να παίζει σε top επίπεδο και παραμένει στους καλύτερους φορ της Ευρώπης. Παρά την πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη άνοιξη, ο Σουάρες δεν έχει απαντήσει και όσο ο χρόνος κυλά χωρίς εξελίξεις, ο έμπειρος φορ παρουσιάζεται όλο και πιο διστακτικός για την επέκταση της συνεργασίας τους. Θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ; Θα ξαναγίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι; Ολα είναι ανοιχτά!

Αντόνιο Ρούντιγκερ

Ο Γερμανός στόπερ έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία του υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Ο Ρούντιγκερ χει εξελιχθεί σε ογκόλιθο και οργανωτή της αμυντικής γραμμής της Τσέλσι. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν… αναγκάσει τους Μπλε να του προσφέρουν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, όμως οι δυο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια. Κι όσο ο Γερμανός δεν βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, οι υποψήφιοι μνηστήρες ολοένα και πληθαίνουν. Μπάγερν και Ρεάλ έχουν ανοίξει ήδη κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους του για να τον προσελκύσουν, ενώ αδιάφορη δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα.

Σχολιάστε

X