Άρης - ΑΕΚ: Ντέρμπι αποδείξεων στη Θεσσαλονίκη!

Άρης – ΑΕΚ: Ντέρμπι αποδείξεων στη Θεσσαλονίκη!

Εναρξη: 19:30, 14/01/2021
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης (23.800)

Άρης και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 19:30, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον που δεν έγινε στην 8η αγωνιστική. Μετά την απρόσμενη ήττα από τη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι του 2021, ο Άρης νίκησε το Βόλο εύκολα εντός έδρας, ωστόσο έφερε ισοπαλία στα Γιάννενα. Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, οι «Κίτρινοι» δεν έπεισαν με την εικόνα τους και δεν είχαν την ουσία για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Για πρώτη φορά φέτος έμεινε χωρίς νίκη (και γκολ) σε δεύτερη σερί του έξοδο, για μόλις δεύτερη φορά στη σεζόν έχει μόνο μια νίκη σε τρεις σερί αγωνιστικές. Ετσι, έχασε την επαφή του με την κορυφή, έχει πάντως τη δυνατότητα σε περίπτωση νίκης κόντρα στην ΑΕΚ να μειώσει στο -6. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Άρης έχει χάσει μόνο από δύο ομάδες, από την πρώτη της βαθμολογίας, τον Ολυμπιακό, και την τελευταία, τη Λαμία! Σημαντικότατη η απώλεια του φετινού MVP, Μπερτόλιο (1ος σκόρερ, 13/5), επιστρέφει ο Κάτσε.

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Λαμία, επικρατώντας 1-0. Μπήκε, δυνατά, σκόραρε, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχε δεύτερο γκολ. Δεν απειλήθηκε πάντως στην επανάληψη από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες. Δεύτερη σερί νίκη με 1-0 για την Ενωση, πήρε ανάσα, βαθμολογική και ψυχολογική. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν ανέπαφη την εστία τους σε δεύτερο σερί παιχνίδι, κάτι που δείχνει και τη φιλοσοφία που περνά ο Χιμένεθ. «Όταν κερδίζεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όσο για τον επόμενο αγώνα, παίζουμε με μια δυνατή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μια συνεχής διαδικασία με διαδοχικά παιχνίδια» τόνισε ο Ισπανός. Στο -3 από τον Άρη και στο +5 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος και είχε πλησιάσει επικίνδυνα. Εκτός ο Τσιγκρίνσκι, πλήγμα και η απουσία του Μιτάι. Εκτός πλάνων ο Χνιντ, τιμωρημένος ο Ινσούα.

Άρης – ΑΕΚ, η παράδοση

Οσον αφορά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ έχει ευχάριστες αναμνήσεις καθώς κέρδισε τα δύο τελευταία, αυτά της περασμένης σεζόν. Με 1-0 στην κανονική διάρκεια και με 4-1 στα πλέι οφ. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει ποτέ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια τον Άρη εκτός έδρας. Τελευταία νίκη του Άρη, ήταν το 2019 ενώ, έχει δύο νίκες στα επτά τελευταία.

Άρης – ΑΕΚ: 1-4 (Σούπερ Λίγκα 2019-20 Πλέι οφ)
Άρης – ΑΕΚ: 0-1 (Σούπερ Λίγκα 2019-20)
Άρης – ΑΕΚ: 2-0 (Σούπερ Λίγκα 2018-19)
Άρης – ΑΕΚ: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2012-13)
Άρης – ΑΕΚ: 1-0 (Σούπερ Λίγκα 2011-12)
Άρης – ΑΕΚ: 0-4 (Σούπερ Λίγκα 2010-11)
Άρης – ΑΕΚ: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2009-10)
Άρης – ΑΕΚ: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2008-09)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X