Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Ψάχνει νίκη - ανάσα χωρίς τον αρχηγό του!

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Ψάχνει νίκη – ανάσα χωρίς τον αρχηγό του!

Εναρξη: 21:00, 13/01/2021
Γήπεδο: OAKA

Ψάχνει αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός

Ακόμα ένα κακό ματς, ακόμα μια ήττα για τον Παναθηναϊκό…Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ έκανε ό,τι ήθελε στο ΟΑΚΑ. Το τελικό 89-77 αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, μιας και η διαφορά ήταν σταθερά πάνω από τους 20 πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γκουντάιτις έκανε ό,τι ήθελε μέσα στα καλάθια έχοντας 25 πόντους με 10/13 δίποντα και 5/6 βολές, την ώρα που ο Κέβιν Πάνγκος ήταν ο παίκτης-κλειδί της Ζενίτ με 18 πόντους και 10 ασίστ! Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα μετά το «διαζύγιο» με τον Βόβορα και συμφώνησε σε όλα με τον Όντεντ Κάτας, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στον πάγκο των «πρασίνων». Στη 17η θέση της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός και στόχος να βελτιώσει άμεσα την εικόνα του.

Μετά τις σερί ήττες εντός και εκτός των συνόρων ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα το 2021 στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μια νίκη την οποία είχε τεράστια ανάγκη μετά το τελευταίο ντεφορμάρισμα! Ο Γιώργος Παπαγιάννης (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και ο Ντίνος Μήτογλου (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας «απαγορευτικό» στα «κιτρινόμαυρα» όνειρα, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε δώσει την ώθηση στο πρώτο μισό του αγώνα έχοντας σημειώσει τους 15 από τους 19 του πόντους. Πλήγμα η απουσία του Παπαπέτρου, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στο ματς της Παρασκευής.

 «Εμείς θεωρούμε ότι είναι μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις για ενέργεια και ένταση. Η Βιλερμπάν δυσκολεύει όλες τις ομάδες. Είναι πολύ αθλητική ομάδα και βάζει πολύ πίεση στην άμυνά της. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να βγάλουμε την επιθετικότητα που θέλουμε» τόνισε ο υπηρεσιακός κόουτς, Κώστας Χαραλαμπίδης

Η Βιλερμπάν γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Εφές με 80-102 και με απολογισμό 5-12 βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Νόρις Κόουλ ήταν μόνος, πέτυχε 22 πόντους σε 21 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. «Η επίσημη ανακοίνωση για το συμβόλαιο τύπου Α θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου όσον αφορά τη Βιλερμπάν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι Γάλλοι θα αποκτήσουν εγγυημένο συμβόλαιο στη EuroLeague. Kανονικά θα αγωνιστεί το νέο απόκτημα, Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ

Στα δυο περσινά ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, η Βιλερμπάν είχε νίκη εντός έδρας 79-78, ενώ ηττήθηκε στην Αθήνα με 100-88, ενώ στο φετινό παιχνίδι στο Astroballe επικράτησε εύκολα 97-73.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X