Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να πάει... αεράτη στο ντέρμπι του Άνφιλντ!

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να πάει… αεράτη στο ντέρμπι του Άνφιλντ!

Eναρξη: 22.00, 12/01/2021
Γήπεδο: Turf Moor

Χωρίς γκολ από το… 2009!

Τα βρήκε σκούρα στο Κύπελλο, αλλά απέκλεισε -εντός έδρας- τη ΜΚ Ντονς (ομάδα League Two) στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα έχει να αγωνιστεί από τις 29/12, όταν και επικράτησε 1-0 εντός της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Να σημειωθεί ότι το εντός έδρας ματς με τη Φούλαμ (3/1) αναβλήθηκε. Είναι αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας (3-1-0), ενώ αν νικήσει, τότε για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2017 θα μετράει 3 σερί νίκες στο γήπεδό της! Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο, πως η Μπέρνλι έχει μόλις μία νίκη στα 25 τελευταία εντός έδρας της κόντρα στο Big-6 (1-4-20)! Παράλληλα, η Μπέρνλι δεν σκόραρε στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σε αυτό το διάστημα 4 ήττες! Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα στο γήπεδό της κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» ήταν το 2009!

Για το +3 από τη Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε στον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ, ο Σόλσκιερ έκανε αλλαγές και είδε την ομάδα του να παίρνει… αγχωτική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ με σκόρερ τον ΜακΤόμινεϊ. H μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να βρει τη Λίβερπουλ δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα, για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο. «Φέτος είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό που ήμασταν τον Ιανουάριο του 2020. Παίζουμε καλύτερα, κερδίζουμε περισσότερα ματς, όμως, κανείς δεν θα θυμάται ποιος ήταν πρώτος στα μέσα του Ιανουαρίου. Βελτιωνόμαστε και η αλήθεια είναι πως από την εποχή του Σερ Άλεξ έχει να χαρακτηριστεί διεκδικήτρια του τίτλου η Γιουνάιτεντ.

Η αλήθεια όμως είναι πως έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε και περισσότερες ομάδες θεωρούνται ικανές να χτυπήσουν τον τίτλο. Έχει έρθει η ώρα να εδραιωθούμε στην τετράδα, πάντως» τόνισε ο Σόλσκιερ, ωστόσο πριν το ντέρμπι με το Άνφιλντ υπάρχει η… Μπέρνλι! Εξ αναβολής ματς στο Turf Moor και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «Κόκκινους» να πάνε με αέρα τριών βαθμών στο Άνφιλντ.

Η Mάντσεστερ είναι η μοναδική ομάδα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ που παραμένει αήττητη εκτός έδρας, κερδίζοντας έξι από τα επτά ματς. Συνολικά, οι Red Devils είναι αήττητοι στους 14 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος! Η Γιουνάιτεντ έχει κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι εκτός έδρας στην Premier League αυτή τη σεζόν. Ο Ράσφορντ έχει ήδη πετύχει έξι γκολ σε εκτός έδρας ματς, κάτι που δεν είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Σχολιάστε

X