ΟΦΗ - ΑΕΚ: Αναζητώντας νίκη... ηρεμίας!

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Αναζητώντας νίκη… ηρεμίας!

Εναρξη: 19:30, 30/11/2019
Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης, Ηράκλειο

Ματς αποδείξεων στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ΑΕΚ και οι δυο τους αναζητούν νίκη ηρεμίας. Σε πολύ δύσκολη θέση ο Κωστένογλου. 

Χωρίς περιθώρια ο ΟΦΗ
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο Περιστέρι, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι Κρητικοί είχαν προβλήματα στην άμυνα, δέχθηκαν αρκετές φάσεις ειδικά από τα αριστερά, όπως και η φάση του δεύτερου γκολ. ο ΟΦΗ πάντως θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό βάση της εικόνας του στο δεύτερο μέρος. Για τρίτο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από τις νίκες και πλέον η μάχη της εξάδας έχει ανάψει «Είμαστε σίγουροι για την ικανότητα τους, έχουν την δύναμη για να αγωνιστούν με την καρδιά τους και να πάρουμε τους 3 βαθμούς που χρειαζόμαστε. Σεβόμαστε την ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά με όλο το σεβασμό, εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, το πώς εμείς θα πιάσουμε την καλύτερη απόδοση, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα» τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος. Παραμένουν εκτός οι Μεγιάδο, Δεληγιαννίδης.

Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ δεν έπεισε σε ακόμα ένα ματς και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τον Άρη. Τι και αν έπαιζε με παίκτη περισσότερο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού. Ετσι, βρέθηκε στο -9 από την κορυφή και ο προβληματισμός είναι έντονος. Τα σενάρια για αντικατάσταση του Κωστένογλου είναι πολλά με τα ονόματα των Νίκολιτς, Παούνοβιτς να είναι ψηλά στη λίστα. «Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και είναι λογικό όταν δεν κερδίζει να υπάρχει μουρμούρα. Εγώ αυτό που νιώθω είναι ότι δεν φταίει ο προπονητής, νομίζω ότι εμείς πρέπει να το βρούμε, οι παίκτες μεταξύ μας. Να μιλήσουμε και να το λύσουμε αυτό που συμβαίνει» τόνισε ο Μπάρκας. Οριστικά χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ταξίδεψε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Εκτός και ο Σιμάο, όπως και ο τραυματίας Βέρντε.

ΑΕΚ – ΟΦΗ, η παράδοση

Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο Ηράκλειο συνολικά 39 φορές σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει τα 15, η ΑΕΚ τα 13 ενώ 11 ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα. Η μεγαλύτερη νίκη του ΟΦΗ είναι το 4-0 την περίοδο 1982-1983 με δύο γκολ του Τσιριμώκου και ένα του Βλαστού. Η ΑΕΚ έχει περάσει νικηφόρα από το Ηράκλειο δύο φορές με 4-1, η πιο πρόσφατη το 2008 και τότε κόουτς, ήταν ο Νίκος Κωστένογλου. Πέρσι, οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν εύκολα 3-0 με τέρματα των Μπακασέτα, Γκάλο και Πόνσε, ενώ κανείς από αυτούς δεν παίζει φέτος στην ομάδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X